Dit zijn de leukste cover ups om te dragen op het strand deze zomer

Mode & trends door Maya Luz

Ga jij deze zomer op vakantie? Dan is een beach cover up een must have om mee te nemen naar het strand! Deze kun je aantrekken als je bijvoorbeeld even ergens gaat eten of een drankje gaat drinken, of als je even langs de winkeltjes wil. Een beach cover up is niet alleen nuttig om te hebben, maar kan ook een verrijking zijn van je strand outfit! Dit zijn de leukste beach cover ups om te dragen op het strand deze zomer.

Lees ook: Let the summer begin met deze prachtige bikini's

Kurt Geiger Kensington pareo met print

Wil jij enkel even je bikinibroekje bedekken? Dan is een simpele pareo meer dan genoeg. Deze vrolijke cover up met print kun je snel eventjes omslaan en klaar is Kees! Deze vrolijke, zomerse pareo kun je goed combineren met een effen bikini of badpak.

Kurt Geiger Kensington pareo met print - €85,-

Boohoo Chiffon Strand Kaftan

Doorschijnende kleding is helemaal in dit jaar, dit geldt natuurlijk ook op het strand. Niks is zo makkelijk om even snel aan te trekken over je bikini als een kaftan. Deze chiffon kaftan van Boohoo schijnt mooi door zodat jouw prachtige bikini nog goed te zien is, maar je bent alsnog eventjes bedekt voor wanneer het nodig is.

CHIFFON STRAND KAFTAN MET KWASTJES EN LAAG DECOLLETÉ - €35,-

Mango grofgebreide maxi strandjurk

We blijven nog even hangen bij de doorschijnende kleding. Deze maxi strandjurk van Mango bedekt iets meer, maar ook niet helemaal. Deze jurk is perfect om in te lunchen aan het strand of om van een heerlijk glaasje sangria te genieten op het terras.

Mango Exit grofgebreide maxi strandjurk met lurex - €59,99

Tommy Hilfiger Strandtop

Je kan nooit de fout ingaan met een simpele witte blouse. Dit strandtop van Tommy Hilfiger is de perfecte beach cover up. Je kunt hem open of dicht dragen en is ontzettend leuk om mooie strandfoto's in te maken!

Tommy Hilfiger Strandtop met logoborduring - €79,90

Barts Adriatic katan

Wil jij jezelf even bedekken maar wil je alsnog je bikini showen? In deze fijne kaftan van Barts kan dat prima! Trek deze kaftan bijvoorbeeld even aan voor een wandeling langs de boulevard, of om je schouders even te beschermen tegen de zon.

Barts Adriatic kaftan met rijgdetail en structuur - €49,99

Boohoo Linen Look Sarong

Een simpele lange omslagrok is altijd goed om mee te nemen naar het strand! Deze rok met linen look is perfect voor die heerlijke luie stranddagen. Combineer de rok met je favoriete witte bikini of badpak.

Boohoo LINEN LOOK RAW EDGE TIE BEACH SARONG - €28,-

Ook interessant: Met je laptop in de zon? Met dit zonnescherm voorkom je zonlicht op je beeldscherm