Zien: Jessie Jazz Vuijk toont babybuik in lingerie

Celebs door Elsemieke

Nog niet zo lang geleden deelde Jessie Jazz Vuijk het fantastische nieuws dat zij en Kaj Gorgels een kindje verwachten. Het voormalig model en influencer laat nu op Instagram een mooie video zien van haar groeiende babybuik.

Zwangere Jessie Jazz Vuijk op Instagram

"Onze liefde verzegeld met een groot wonder", jubelden Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk onder de zwangerschapsaankondiging op Instagram. Hoewel Jessie Jazz Vuijk eind vorig jaar nog een miskraam heeft gehad, is de influencer nu weer zwanger! “Helaas hadden twee mensen die heel dichtbij ons stonden ook een miskraam in dezelfde week. Dat was allemaal heel verdrietig”, schreef Kaj toen. Maar hun kinderwens opgeven deden ze niet. “Ze is gezond en er is verder geen reden om aan te nemen dat ze niet zwanger kan raken of dat het vaker gaat gebeuren.” Terwijl ze in lingerie poseert, wrijft het Miss Nederland-model met haar handen over haar buik. "Dag 101", schrijft ze bij de video. Een beginnend babybuikje is goed te zien.  

Genieten met een wijntje

Toen Jessie Jazz naar Amsterdam verhuisde, ging het pas echt mis. "Ik lag iedere zaterdag verrot op de bank en was niet meer aanspreekbaar. Ik heb het toen ook wel met Kaj gehad over minderen, maar ik kon er gewoon niet mee ophouden. Ik gebruikte een wijntje om te kunnen mengen met de rest. Overdag groene juices en yoga en ’s avonds op de tafels dansen, dat was mijn levensmotto." Wanneer Jessie op een avond met Kaj en een vriendin uitgaat, veel te veel drinkt en de volgende ochtend met een flinke kater wakker wordt." Daarna besloot Jessie niet meer te drinken. "Ik wil die persoon zijn die zo verbonden is met zichzelf dat ze gewoon helemaal zichzelf durft te zijn overal waar ze komt."