Good to know: vrouwen met deze honden zijn het aantrekkelijkst

Single & daten door Anne-Fleur

Het hebben van een hond is waarschijnlijk de beste keuze in je leven geweest. Je hebt elke dag een best friend om je heen huppelen, waar je ongegeneerd 24/7 mee kunt knuffelen. Zeker als je nog single bent kan een hondje een heel leuk gezelschap zijn, maar we begrijpen het ook goed als je ook een human partner zou willen. Nou, guess what? Met déze type hond ben je een stuk aantrekkelijker voor potentiële lovers...

Vrouwen met déze type honden zijn aantrekkelijker

We willen je echt niet aansporen om je 'oude' hond weg te doen en een nieuwe in huis te halen hoor, maar als je op zoek bent naar een partner en je hebt een hond... Grapje natuurlijk, we zouden onze pluizige viervoeter nooit zomaar weg doen, maar als je wel single bent en graag een hondje wil adopteren, zijn deze resultaten van een onderzoek van Petsies wel interessant.

In dit onderzoek kregen 1000 mensen foto's voorgeschoteld van potentiële lovers die verschillende soorten honden vasthielden. Uit de foto's die de respondenten kozen, bleek welke vrouwen zij aantrekkelijk vonden. Dat zouden dus vrouwen zijn met mediumgrote honden... Labradoodles, border collies, beagles, corgi's - noem het maar op. 

Kattenvrouwtjes

Wat ook bleek uit het onderzoek is dat vrouwen met katten over het algemeen juist een stuk minder aantrekkelijk zouden zijn dan vrouwen met geen huisdieren of honden. Tijd om toch maar een puppy in huis te halen als je nog op zoek bent naar de liefde? 

Mannen met dieren

En what about de mannen dan? Nou, nu komt dit waarschijnlijk niet als verrassing, maar men zag het mannelijke geslacht het liefst met een puppy. I mean... wie ziet dat nu niet graag samen op de bank onder een kleedje zitten? On-weer-staan-baar. Verder zouden mannen met katten ook aantrekkelijk gevonden worden. Interessant! 

Wie dus nog (steeds) single is en maar wat graag een huisdiertje wil aanschaffen: puppy's of mediumgrote honden it is. En dan hup, op naar een lange, lange wandeling in het park.

Lees ook: Welke hond past bij jouw sterrenbeeld?