Eerste beelden Temptation Island beloven veel goeds: "krijg het er warm van"

Media door Elsemieke

Terwijl wij vanaf vandaag eindelijk het nieuwe seizoen Temptation Island 2023 kunnen bewonderen op Videoland, trakteren de programmamakers ons alvast op wat meer juicy beelden. Om alvast in de stemming te komen, trakteren de programmamakers ons op een spraakmakende teaser.

Temptation Island 2023 beelden

In de nieuwe beelden van de kandidaten die in Mexico testen of ze de liefde van hun leven hebben ontmoet, zien we dat ze het er warm van krijgen. Monica Geuze en Kaj Gorgels nemen de presentatie voor hun rekening, zoals vanouds. “O my god, hier krijg ik het wel warm van hoor”, knipoogt Evie - de vriendin van Mike - als ze ziet welke mannen het haar moeilijk gaan proberen te maken.

Temptation Island 2023: startdatum, koppels en presentatoren

In Temptation Island 2023 gaan koppels het grootste liefdesavontuur van hun leven aan. Terwijl ze zijn omringd door singles die op zoek zijn naar liefde, zoeken ze uit of ze samen zijn met the one. Ons wachten wordt rijkelijk beloond, want vanaf vandaag begint Temptation Island 2023 weer.De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan met de andere vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Extra saillant detail: Monica Geuze is zelf net weer single na een relatie van bijna drie jaar. Wij zijn benieuwd hoe de koppels het er in dit programma vanaf gaan brengen!