Spicy: mondverzorgingsbedrijf Smyle komt met trillend opzetstuk voor je tandenborstel

Media door Elsemieke

Of je je genot in bed nu haalt uit geslachtsgemeenschap, de vingers van je vriend(in), een vibrerend hulpstukje of uit alledrie: het mag allemaal. Om je een handje te helpen zijn er legio slimme toys op de markt, maar mondverzorgingsbedrijf Smyle zet nog een stapje extra.

Vibrerend opzetstuk voor je tandenborstel

Wij zijn dol op apparaten die voor meerdere functies inzetbaar zijn; we geven het eerlijk toe. Scheelt niet alleen in de prijs, maar is ook handig bij je te houden. Toen we hoorden dat mondverzorgingsbedrijf Smyle een spicy opzetstukje voor je elektrische tandenborstel lanceert, moesten we wel grinniken. Van pure geluk, dat wel. Hoe ze met dit geniale idee kwamen? Ze zochten uit dat veel vrouwen tussen de 18 en 45 jaar elektrische tandenborstels weleens voor andere doeleinden gebruikt... If you know what we mean...

Reden genoeg voor Smyle om de handen ineen te slaan met sexual welness company Flirty Toy. Het resultaat mag er wel wezen: met het opzetstuk Sensual Smyle kan je niet alleen je tanden pleasen, maar ook jezelf. Tijdens de seks met je partner; of gewoon als je er zelf zin in hebt. Na het tandenpoetsen bijvoorbeeld ;-) Het opzetstuk is van natuurrubber gemaakt, bespaart batterijen en de bezorging is CO2-neutraal. De Smyle elektrische tandenborstel hoef je daarnaast maar 4 keer per jaar op te laden: lekker milieuvriendelijk dus!

Kost dat?!

Ben je benieuwd waar je dit vindingrijke opzetstukje voor self pleasure kunt aanschaffen? De Sensual Smyle koop je online bij Smyle en Flirty Toy. Voor €24.99 heb je er al eentje in huis. Let op: de elektrische toy wordt als limited edition uitgebracht, dus je moet er wel snel bij zijn. Meld je je aan voor de voorinschrijving, dan bemachtig je er één met 10% korting.

De Sensual Smyle is verkrijgbaar vanaf 6 april. "Ons doel is mensen een gezonde mond én prachtige glimlach te geven", legt Smyle uit. Nou, dat moet wel lukken zo, mannen!