Altijd een perfecte date? Neem een kristal mee (of meerdere)

Single & daten door Maya Luz

Dates zijn zo spannend. Want wat nou als de persoon waarmee je hebt afgesproken helemaal niet leuk is, of wat nou als je ongemakkelijk bent. De spanning en zenuwen kunnen roet in het eten gooien tijdens het daten en dat is natuurlijk doodzonde. Een kristal meenemen tijdens een date kan je enorm helpen! Dit is hoe kristallen jou kunnen helpen tijdens het daten.

Lees ook: Opposites attract: ja of nee?

Waarom een kristal meenemen?

Kristallen geven een bepaalde energie af. Wanneer je deze stenen bij je draagt, dragen ze deze energie over aan jou. Deze energie kun jij vervolgens weer gebruiken in jouw dagelijks leven. Ze kunnen je helpen kalmeren, beslissingen nemen, liefde vinden en zelfvertrouwen krijgen. Al deze dingen zijn ontzettend nuttig voor tijdens het daten! Een of meerdere kristallen bij je dragen kan dan ook zeker helpen als jij nog geen geluk hebt gevonden in de liefde.

Kristallen bij je dragen kun je op verschillende manieren doen. Sommige vrouwen dragen ze bij zich in hun beha of sok. Maar je kunt het natuurlijk ook op een comfortabelere manier aanpakken. Je kunt je kristallen in een zakje of in een zijvakje van je tas bij je dragen om ze veilig en bij elkaar te houden. Het is wel zo dat hoe dichter het kristal bij je lichaam is, hoe meer effect het heeft. Een kristal dragen in de vorm van een ketting is dus ook erg effectief.

Welke kristallen kan ik meenemen?

We weten nu wat de voordelen zijn van een kristal bij je dragen, maar welke kristallen kun je dan meenemen tijdens je eerstvolgende date. Wij zetten de beste liefdeskristallen voor je op een rijtje. 

Rozenkwarts

Rozenkwarts staat bekend als het liefdeskristal. Deze steen helpt jou om je hart open te stellen voor liefde, compassie en vergiffenis. Daarnaast geeft rozenkwarts jou ook een fijne boost in je zelfvertrouwen. Dit is altijd handig voor tijdens het daten zodat je gelijk een goede eerste indruk kunt maken. Tot slot zorgt rozenkwarts ervoor dat je een betere band krijgt met jezelf. Van jezelf houden is een belangrijke basis voor een goede relatie. 

via GIPHY

Carneool

Carneool is net als Rozenkwarts en erg effectieve steen als het op de liefde aankomt. De steen geeft je energie, zelfvertrouwen en een empowered gevoel. Daarnaast ondersteunt het jouw seksuele energie. Dit is dus de perfecte steen om bij je te dragen als je van plan bent om een intieme avond te hebben met je date!

Lapis Lazuli

Heb jij tijdens het daten weleens twijfels over of de persoon die voor je neus zit wel de juiste is? Dan is Lapis Lazuli de steen voor jou. Deze steen werkt als een soort guide. Het toont jou de antwoorden op de vragen waar jij mee zit. Neem deze dus mee op je volgende date met die ene persoon waar je nog niet helemaal zeker over bent. Deze steen zal je de helderheid en duidelijkheid geven die je nodig hebt om een beslissing te nemen.

Maansteen

De maan is krachtig en maansteen heeft ook veel effect op ons als we het gebruiken in ons liefdesleven. Maansteen geeft rust. Dit is dus het kristal om bij je te dragen als jouw dates vaak verpest worden door jouw zenuwen. Je kunt deze steen ook onder je kussen leggen voor een extra goede nachtrust.

Lees ook: Deze signalen wijzen erop dat je toe bent aan seks