Andrea (25) wil de grootste lippen ter wereld: "al 15.000 euro aan kwijt"

Lifestyle door Elsemieke

De Bulgaarse Andrea Ivanova heeft al meer dan 15.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie, maar ze is nog lang niet klaar. De 25-jarige influencer wil namelijk de ’de grootste lippen ter wereld’ hebben én ook nog graag de allergrootste jukbeenderen. Aan het Britse DailyMail vertelt ze haar bijzondere verhaal.

Andrea wil de grootste lippen en jukbeenderen ter wereld

De Bulgaarse Andrea valt enorm op met haar excentrieke uiterlijk. Zo zijn haar lippen in een paar jaar tijd voorzien van dertig hyaluronzuur injecties. Al sinds 2018 wil de Bulgaarse er graag uit zien als een echte Bratz-pop. De afgelopen jaren is ze daarom meer dan veertig keer onder het mes geweest om haar ideale mond te realiseren. Ook de rest van haar lichaam heeft wat cosmetische ingreepjes moeten ondergaan, maar de lippen van Andrea zijn het meest opvallend."Ik hou gewoon niet van saaie en gewone verschijningen”, vertelt ze aan Daily Mail. "Ik ben fan van enorme vormen en excentrieke schoonheden.”

Risico's 

Hoewel haar lippen al enorm zijn, is Andrea allesbehalve klaar met alle verbouwingen. "Ik wil de grootste jukbeenderen ter wereld!”, verklapt ze. "Mijn doel is om mijn jukbeenderen te modelleren en aanzienlijk te vergroten. En natuurlijk wil ik ook vollere lippen.” Hoewel artsen haar zeggen dat het voor haar gezondheid niet veilig is, vindt ze haar lippen nog steeds niet groot genoeg. Ze gaat dus ook nog wel even door met de cosmetische ingrepen. Ze wil immers de grootste lippen ter wereld hebben. "Iedereen moet tevreden met zichzelf kunnen zijn zonder te hoeven vrezen voor de mening van andere mensen. De zin van het leven is dat je gelukkig bent."