Dit zijn de fijnste sportbeha's voor dames met grotere borsten

Mode & trends door Maya Luz

De meiden onder ons met een grotere cupmaat kennen de struggle. Sporten met grote borsten is een uitdaging, en zonder een goede sportbeha is het bijna niet te doen. Je borsten moeten op hun plek blijven zitten en je geen pijn bezorgen tijdens het bewegen. Een goede sportbeha is soms lastig om te vinden. Wij helpen je graag! Dit zijn de fijnste sportbeha's voor dames met grotere borsten.

Lees ook: Groene poeders van Tiktok: werken ze echt?

Hunkemöller The Pro Sportbeha

In de HKMX lijn van de Hunkemöller vind je veel mooie en fijne sportkleding. Maar naar deze winkel ga je uiteindelijk natuurlijk voor een goede beha. Ook op het gebied van sportbeha's kun je bij de Hunkemöller terecht. Deze sportbeha heeft extra ondersteuning voor de dames met een grotere cupmaat. Verder zijn de cups uitneembaar en kun je de bandjes verstellen. De voorkant van de beha heeft een ritssluiting. De grootste cupmaat waarin deze beha te verkrijgen is, is een cup H.

HKMX Sport bh The Pro Level 3 - Zwart - €34,99

STRONGER Sport Beha met Print

Sport beha's kunnen ook een fashion statement zijn! Voor de dames die ervan houden om op te vallen in de gym, is deze beha ideaal. De beha heeft verstelbare bandjes en een haaksluiting. En als je voor een complete outfit wil gaan, heeft STRONGER ook een bijpassende legging! 

STRONGER Focus sport bh met high support en print - €59,-

Under Armour Infinity High Sportbeha

Als je hard werkt tijdens je work-outs en daardoor veel zweet, is dit de beha voor jou. Deze beha is gemaakt van materiaal dat zweet afvoert en snel opdroogt. De beha heeft een haaksluiting en gekruisde bandjes op de rug die je kunt verstellen. 

Under Armour Damessport-BH UA Infinity High - €60,-

Deblon Sports Charly Sportbeha

Sportoutfits kunnen ook sexy zijn! Deze sportbeha van Deblon Sports heeft een V-nek. Aan de achterkant valt de beha precies tussen je schouderbladen voor extra comfort. De beha heeft een haaksluiting en uitneembare padding.

Deblon Sports Charly sport bh met high support en uitneembare padding - €69,95

Hunkemöller The Elite Sportbeha

Deze fijne sportbeha is ontworpen voor dames met grotere borsten. Specifiek voor dames met een C tot F cup. De grootste beschikbare maat van deze sportbeha is een H cup! De brede schouderbanden zorgen voor extra support en comfort voor tijdens het sporten. Jouw borsten zullen je met deze beha nooit meer in de weg zitten tijdens het sporten.

HKMX Sport Bh The Elite Level 3 - Zwart - €34,99

Lees ook: Slapen met beha aan: slim of niet?