Laura Ponticorvo zwanger van tweede kindje: "wondertje onderweg"

Media door Elsemieke

Laura Ponticorvo begint het jaar 2023 heel goed. De influencer heeft al een kindje, de kleine Giulia, samen met haar man Ruan Rijger. De lovebirds krijgen er dit jaar nog een kleine bij, want het stel verwacht samen een tweede baby!

Laura Ponticorvo zwanger van tweede kindje: "wondertje onderweg"

"We zijn zo dankbaar voor dit wondertje dat ons compleet heeft verrast en onze kleine Giulia gewoon al grote zus zal maken”, schrijft Laura Ponticorvo bij een Instagram-video waarin ze samen met haar man Ryan en dochtertje aan het dansen is. "De grote broers en zus zijn ook in de wolken en we kunnen allemaal niet wachten om dit wondertje in onze armen te sluiten en ons liefdevolle gezin nog completer te maken.”

Laura Ponticorvo deelt lichaam na bevalling: "hoef geen sixpack meer"

Giulia en Laura

Laura en haar man Ryan Rijger hebben dus samen al dochter Giulia (1). Het koppeltje is inmiddels vijf jaar getrouwd. Ryan heeft nog drie kinderen uit een eerdere relatie. Giulia kwam al na 34 weken ter wereld, nadat er bij Laura zwangerschapsvergiftiging werd vastgesteld. "Helaas gaf mijn lichaam op. Het was tijd. Tijd om mijn lieve Giulia en mijzelf te redden", zei ze hier destijds over.