Rechter doet uitspraak in spullenverdeling tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes

Media door Elsemieke

Lil Kleine moet twee van de drie in beslag genomen horloges aan zijn ex-verloofde Jaimie Vaes geven. De twee stonden half november voor de rechter om na hun relatiebreuk de spullen te verdelen. Vandaag deed de rechter uitspraak en die was vooral in het voordeel van Jaimie.

Lil Kleine moet meeste horloges teruggeven aan Jaimie Vaes

De twee ex-geliefden Jaimie Vaes en rapper Lil Kleine hebben al maanden ruzie om drie horloges, een broodrooster en divers andere keukengerei. In een eerdere zitting kwamen de twee er niet uit, maar nu is het definitief: Lil Kleine moet twee van de drie in beslag genomen horloges aan Jaimie geven.

Zien: Jaimie Vaes voor het eerst op de rode loper met nieuwe vriend

Wie krijgt het broodrooster?

Een van de horloges heeft Jorik Scholten volgens de rechter cadeau gedaan aan zijn ex. Jorik gaf het horloge als cadeautje voor de bevalling van zoontje Lío. Het andere horloge is bedoeld voor hun zoon en gaat ook terug naar de mama van de kleine. Het derde horloge had Jaimie voor haar verjaardag gekregen, maar dat klopt volgens de rechter niet. Niet alleen de horloges waren punt voor discussie, ook was niet duidelijk wie de PlayStation-controllers, sierkussens, een blender en een broodrooster krijgt. Jaimie Vaes moet bewijzen dat ze spullen die ze heeft meegenomen zelf had verdiend met een sponsordeal.

Schadevergoeding 

Jorik had ook nog een schadevergoeding geëist van Jaimie vanwege de vernieling van zijn huis, maar dat heeft de rechter voorlopig afgewezen. Het huis was na haar vertrek beschadigd, maar de rechter denkt niet dat Jaimie dit gedaan heeft. Op 17 januari moeten de twee weer voor de rechtbank verschijnen over de omgangsregeling met Lío.