Dit zijn dé 5 musthaves voor iedere moeder

Kinderen door Mozhda

Als kersverse mama word je overspoeld met leuke cadeaus. Handig voor jezelf, but what about the kids? Bepaalde items maken jouw moederleven erg handig. Mama’s to-be opgelet: dit zijn handigste gadgets voor je kinderen!

1. De Stokke Tripp Trapp stoel | vanaf €239

Hallo, comfy stoel! De Tripp Trapp stoel van het merk Stokke is onmisbaar in huis. Met haar unieke design zijn er al ruim 13 miljoen stoelen in meer dan 80 landen verkocht! En dat is niet voor niets: de stoel heeft een ongelofelijk slim ontwerp. Je kunt zelf de hoogte en diepte van de stoel aanpassen. Zo is de stoel voor iedereen, zowel jong als oud! De 'standaard' Tripp Trap is gemaakt van beukenhout en kost €239. 

Ten ere van het vijftigjarige bestaan van de kinderstoel, is er nu ook een Limited Edition uitgebracht. Deze stoel is gemaakt van high quality essenhout. De nerf van essenhout heeft een mooie vlamtekening waardoor iedere stoel een eigen uitstraling heeft. Ook is de stoel verkrijgbaar in ‘Fjord blue’: een unieke kleur die afstamt uit de fjorden met diep, glinsterend water dat we in Noorwegen kennen. De Limited Edition Tripp Trapp is verkrijgbaar voor €269.

2. Bergstein Cozy Kindersloffen | €34,95

Deze wollen sloffen houden de voetjes van je kids gegarandeerd warm! Ze zijn heerlijk zacht en comfortabel. De buitenzool heeft vilt en latex voor goede grip. Zo weet je dat je kleintje nooit slipt! Great news: je hebt keuze uit 7 verschillende kleuren. Zie je je mini-me al op de bank chillen in deze warme sloffen?

Kindersloffen

3. Holland & Barrett Kids Multivitamine + Omega 3 (30 Gummies) | €4,89

Zeg maar ‘dag’ tegen vieze snoepjes met chemische troep! Deze zachte fruitgums hebben een lekkere sinaasappelsmaak. Ze barsten van de vitamines! Zo hebben deze snoepjes vitamine A, D, E en C en zijn ze een bron van Omega 3. Je kinderen blijven snoepen en krijgen tegelijkertijd de nodige vitamines binnen.

Multivitamine snoepjes

4. Frozen of Spiderman sjaal en muts | €17,99

Veel kinderen vinden Frozen en Spiderman geweldig! En wat is er beter dan een muts en sjaal waar hun idolen op staan? Met deze winterset maak je je kind(eren) zeker gelukkig. En je zorgt er tegelijkertijd voor dat je kind de koude dagen warm doorbrengt. Dat is een win-winsituatie voor jullie allebei!

Frozen sjaal en muts

Spiderman muts en sjaal

5. Disney rugzak met print | €55,-

Donald Duck, de kleur blauw én sterretjes zijn drie dingen waar veel kinderen op gek zijn. Guess what: deze rugzak heeft ze alle drie. Ook heeft het een sterke kwaliteit, is het lightweight en vangt het veel gewicht op. Het heeft twee vakjes, waar je kinderen al hun boeken, pennen en al hun andere spullen in kunnen stoppen. Het is een superhandig school item!

Donald Duck rugzak