Gruwel: vrouw ontdekt 'prop' in vla en is dagenlang ziek

Lifestyle door Elsemieke

Het zal je maar overkomen… Ben je lekker van je vla aan het smullen, stuit je ineens op een brok in je geliefde toetje. Gerda uit Uden vond een grote ‘prop vlees’ in haar dubbelvla en hierdoor was ze dagenlangziek.

Gruwel: vrouw ontdekt 'prop' in vla en is dagenlang ziek

Gerda genoot net zoals iedere avond van een schaaltje vla na haar avondeten. Maar op een zekere avond ging het gruwelijk mis. Ze stuit op een brok in haar vla, wat vermoedelijk vlees was. "Ik heb het echt met een tang eruit moeten halen. Ik kon nauwelijks op m’n benen staan, waardoor ik niet kon werken.”

Nooit meer vla

Gerda is freelance krantenbezorger en ze liep door hierdoor ook nog inkomsten mis. Gerda stuurde het pak terug naar de Lidl, maar het is er nooit aangekomen. “Ik zal nooit vla meer eten, wat toch een lekker toetje is. En ik zal ook nooit meer boodschappen halen bij de Lidl. Ze laten ons in de kou staan.” De man van Gerda heeft de vla wonder boven wonder. “Ik heb een terminale man thuis zitten, en ben blij dat hij het niet gegeten heeft. Wie weet wat het met hem had gedaan.” 

Lidl zelf zegt dat klanttevredenheid op nummer een staat. “We doen er alles aan om onze klant zo goed mogelijk te helpen. Omdat het onderzoek nog loopt, kunnen we er op dit moment helaas niet inhoudelijk op ingaan.”