Badderen maar: er bestaat nu een spa vol glühwein

Lifestyle door Elsemieke

In een wereld waar alles snel en gehaast moet is het fijn om te weten dat er een dag bestaat waarop je even lekker aan jezelf mag denken. Wie fan is van rode Glühwein, is gegarandeerd ook helemaal weg van een glühwein spa dagje. Een wat?! Ja: we zijn bloedserieus. 

In bad met glühwein

Het is ijskoud buiten en we konden eigenlijk niet gelukkiger zijn. Want: winter = liters Glühwein naar binnen werken. En door alle kou waarmee we nu omringd zijn willen we niets liever dan weer even opwarmen. Zou dat lukken in een gigantisch bad van glühwein? Het is écht mogelijk, want in een Engelse spa kan je in bad in een met glühwein gevulde hot tub. Niet alleen lekker, maar kennelijk nog handig om ontstekingen te verminderen ook. Een pure win win-situatie dus, als je het ons vraagt.

Recept: zó maak je witte Glühwein met Licor 43

Jonge huid door glühwein?

En het leuke is: je kan ook allerlei extra treatments boeken in deze spa. Kom maar door met die ontspanning dus! En een glas alcohol erbij. Een behandeling van een bodyscrub met bruine suiker, kaneel en sinaasappel, is slechts de kers op de taart. Je zou er zelfs een jongere huid van krijgen, aldus de spa. Een echte droom, als je het ons vraagt. Wij nemen graag de proef op de som... Hier vind je alle info over deze Spa.