Kylie Jenner: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Kylie Jenner is een Amerikaans televisiepersoonlijkheid, ondernemer en internet celebrity. Ze is bekend geworden door de realityserie Keeping Up with the Kardashians.

Ook is ze eigenaar en oprichter van het cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics. In 2019 werd Kylie door het tijdschrift Forbes uitgeroepen tot de jongste selfmade miljardair van de wereld.

Over Kylie Jenner

Volledige naam
Kylie Kristie Jenner
Geboortedatum
10 augustus 1997 (leeftijd 26 jaar)
Geboorteplaats
Los Angeles (USA)
Huidige woonplaats
Hidden Hills, California
Relatiestatus
Kylie heeft een relatie met Travis Scott

Achtergrondinformatie

De moeder van Kylie, is Kris Jenner. De vader van Kylie is oud-tienkamper Bruce Jenner. Het stel krijgt in de jaren negentig twee dochters: Kendall (1995) en Kylie (1997).

Jeugd

Bruce en Kris scheiden in 2013. In 2015 geeft Bruce aan om verder door het leven te gaan als Caitlyn. Kylie’s moeder Kris heeft uit een eerder huwelijk nog 4 kinderen: Kourtney (1979), Kim (1980), Khloé (1984) en Rob (1987).

Carierre

Kylie is vooral bekend geworden door de realityserie Keeping Up with the Kardashians. Daarnaast is ze ook de oprichter van het succesvolle cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics.

Vermogen Kylie Jenner

Het vermogen van Kylie Jenner wordt geschat op meer dan 620 miljoen dollar (550 miljoen euro).

Instagram Kylie Jenner

Bekend van

Keeping up with the Kardashians

De reality serie Keeping Up with the Kardashians is een Amerikaanse serie waarin het glamoureuze leven gevolgd wordt van de families Kardashian en Jenner. Vooral de zussen zussen Kim, Kourtney en Khloé Kardashian en Kylie en Kendall Jenner spelen een belangrijke rol. De serie  bestaat inmiddels al 15 jaar en ging op 14 oktober 2007 in première.

Bekijk Trailer

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Kylie Jenner

Hoe heten de kinderen van Kylie Jenner?

Het dochtertje van Kylie heet Stormi. Begin 2022 werd het zoontje van Kylie en Travis geboren. Deze werd Wolf Jacques Webster genoemd. Echter werd de naam later gewijzigd, en sindsdien is nog niet bekend hoe het jongetje heet.

Waarom heet Kylie Jenner geen Kardashian?

Kim, Kourtney, Khloé en Rob Kardashian zijn de kinderen van Robert Kardashian (1944-2003) en Kris Jenner. Na de scheiding in 1991 hertrouwde hun moeder Kris dat jaar met Bruce Jenner. Uit dat huwelijk werden Kylie en Kendall geboren.

Waar woont Kylie Jenner nu?

Kylie Jenner woont in een luxe landhuis in het Holmby Hills-gebied van Californië, wat ze kocht voor maar liefst $36 miljoen dollar.

Heeft Kylie Jenner huisdieren?

Kylie heeft drie honden: Kevin en de twee Italiaanse windhonden Norman en Bambi.

Heeft Kylie Jenner een relatie?

Kylie Jenner heeft op en af een relatie met de vader van haar twee kinderen Travis Scott.

Hoeveel auto's heeft Kylie Jenner?

Kylie rijdt momenteel een Lamborghini Aventador SV Roadster.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)