Geef je interieur een herfst make-over met deze leuke kaarsen

Wonen door Zita

In de herfst is het sneller donker buiten en dat betekent dat we ook sneller kaarsen aansteken thuis. Yay. Niets is zo sfeervol als kaarsen aansteken in je woning. Niet alleen hun licht zorgt voor sfeer, maar hun uiterlijk zorgt ook voor een fijne herfst-look. Daarom laten wij je de leukste kaarsen zien om je interieur een fijne herfst make-over te geven.

Herfstkaarsen

Kaarsen brand je het hele jaar door, maar de herfst is een perfecte tijd om er meer aan te schaffen. Niet alleen gewone kaarsen, maar ook geurkaarsen zorgen voor een echte herfstsfeer in huis. Daarnaast zijn er een hoop kaarsen in mooie herfstkleuren en prachtige vormen. Door deze aan je interieur toe te voegen, maak je je woning helemaal herfst proof. En het leuke van deze kaarsen is dat je er zelfs na de herfst nog van geniet.

1.    Dinerkaarsen panterprint

Anna + Nina is een merk dat van alles verkoopt, waaronder de leukste kaarsen. Zo ook deze kaarsen in panterprint, die perfect passen bij de herfst door de prachtige kleuren. Zet deze kaarsen in de mooiste kandelaren en je interieur is helemaal klaar voor de herfst.

panterprint kaars anna nina

Shop dinerkaarsen panterprint Anna + Nina

2.    Ribbelkaars terra

Kaarsen met een motiefje zijn altijd goed en zo ook deze kaars met ribbels. Door de terra kleur past deze kaars perfect in de herfstpallet. Doordat de kaars breed is van onder en smal naar boven loopt, is de kaars net wat anders dan anderen en daarom zeker de moeite waard om aan te schaffen voor je interieur. Zet ze in een groepje bij elkaar voor een sfeervol plekje.

kaars ribbel hema

Shop ribberklaars terra bij Hema

3.    Twisted kaars terra

Twisted kaarsen zijn helemaal hip en happening en wij begrijpen wel waarom. Ze zien er namelijk nét wat leuker uit dan je standaard dinerkaarsen. Ook passen ze perfect in je herfstinterieur. Kies voor een herfstachtige kleur zoals deze terra kleur. Hiermee geef je je interieur een goede herfst make-over.

twisted kaars hema

Shop twisted kaars terra bij Hema

4.    Geurkaars saffraan goud  

Ben je een geurkaars lover? Dan is deze geurkaars écht wat voor jou om toe te voegen aan je interieur voor de herfst. De prachtige gouden kleur past mooi in de herfstpallet. De geurkaars is gemaakt om stil te staan bij een speciaal moment en symboliseert liefde, geboorte, een bijzondere herinnering, feestelijkheid en gemis.

geurkaars bijenkorf

Shop l’aimé geurkaars goud bij Bijenkorf

5.    Kaars in ribbelvaas okergeel

Okergeel is ook een kleur die helemaal past bij de herfst. Deze kaars in een ribbelvaasje zet je mooi neer bij andere kaarsen in herfstkleuren. Wanneer de kaars opgebrand is, bewaar je het vaasje om bijvoorbeeld je sieraden of make-up kwasten in te bewaren. Een perfect item voor je herfstinterieur dus.

kaars in ribbelvaas hema

Shop kaars in ribbelvaas okergeel bij Hema