Martien Meiland verschroeit wenkbrauwen en wimpers: "Wat erg!"

Media door Elsemieke

Een aflevering van de familie Meiland staat altijd bol van de hysterie en het zorgt voor hilarische televisie. Ook in de nieuwste aflevering van 'Chateau Meiland' is het weer raak, want de wenkbrauwen en wimpers van Martien zijn verschroeid.

Kijkers Chateau Meiland reageren op uitvaart oma Jenny: "beetje respectloos"

Martien en Erica krijgen een nieuw zwembad in de tuin en dat brengt veel gedoe met zich mee. "Oh, wat een enorm ding. Als dat maar goed gaat." Maar het wordt pas komisch wanneer Maxime en Montana iets anders aan hun vader spotten. "Jouw wenkbrauwen en wimpers zijn helemaal verbrand", zeggen ze tegen hun vader. "Nee... Oh, wat erg!" Martien legt uit wat er precies gebeurd is. "Ik ben met mijn gezicht dichtbij het fornuis gegaan."

Gele puntjes

“Je wimpers en je wenkbrauwen zijn verbrand”, benadrukt Maxime nog maar eens. “Kijk maar, allemaal van die gele puntjes.” De zussen willen graag de oorzaak van de verbrande wenkbrauwen en wimpers van Martien weten. "Het is waarschijnlijk mis gegaan tijdens het koken, meent Martien. 

Ach stom!”, roept hij uit.  “Waarom sta jij zo dicht bij het gasfornuis?”, vraagt Erica zich af. Zijn dochters doen er nog een schepje bovenop en willen graag een foto maken van het geheel. “Het is net alsof je gele mascara op hebt. De puntjes zijn helemaal geel.” Martien schrikt duidelijk als hij z’n wenkbrauwen terugziet op de foto. “Oh wat errug!”