Deze handschoenen moet je hebben voor winter 2022/2023

Mode & trends door Mozhda

Knock knock, who’s there? Winter klopt aan je deur! Met warme handen kun jij dit frisse seizoen zeker aan. En om zowel warm als fashionable te blijven, geven we je een overzicht van de leukste gloves. Met deze handschoenen blijf je goed verpakt in de koude dagen.

1. Handschoenen met teddy voering €22,99

Deze handschoenen van Mango kunnen een grote twist aan je outfit geven. Ze hebben een prachtig en egaal imitatieleer. De schapenvacht past perfect bij het leren stof. Je blijft dus ook on trend! Match de gloves met een leren mantel en hoge zwarte laarzen. You’re ready to go.

Mango handschoen

2. Daily Paper €60

Dat zwart nooit out of fashion is, is een statement wat we inmiddels al kennen. Maar deze handschoenen van het Amsterdamse merk Daily Paper maken het toch wel extra bijzonder. We houden ervan om onze eigen merken te supporten! Ga daarom voor deze handschoenen met een warme teddystof.

Daily Paper handschoenen

3. Parajumpers brown shearling gloves €105

Als we aan het kledingmerk Parajumpers denken, denken we als eerst aan zwarte jassen. Maar wie had gedacht dat deze handschoenen door hetzelfde merk zijn uitgebracht? En de handschoenen geven ons Slavische vibes. Een must-have!

Parajumpers gloves

4. Wanten ‘Nantasia’ €12,99

We hebben waarschijnlijk allemaal al een paar zwarte handschoenen, so how about witte? Wat deze set van The Founded echt cute maakt is dat het design op gebreide truien lijkt. Ideaal voor je lichtere outfits!

Wanten Nantasia

5. Handschoenen met decoratieve plooien €19,99

Fashionistas opgelet: deze handschoenen mag jij echt niet missen! De fuchsia kleur maakt het zowel hot als girly. Dit zijn de handschoenen die in high fashion magazines – zoals Vogue – zouden verschijnen. Loop met de trend mee en kies voor deze perfecte gloves!

Mango handschoenen roze