Babynieuws: Rodanya Kelsey bevallen van een tweeling

Celebs door Elsemieke

Rodayna en Morgan deden een paar jaar geleden mee aan Temptation Island. Samen hebben ze zoontje Levay en baby Feyla. Inmiddels zijn we beiden wel verder gegaan met hun leven, sterker nog: Rodanya heeft nu een tweeling op de wereld gezet.

Temptation-Rodanya bevalt van tweeling

Beschuit met muisjes voor Rodanya Kelsey, want de Temptation Island-ster heeft babynieuws op haar Instagram gepost. Ze is namelijk bevallen van een tweeling! Bij een foto van het babykaartje van haar tweeling schrijft ze:. “Our family is complete“. In 2019 ging Rodanya met Morgan de uitdaging aan om als koppel mee te doen aan Temptation Island. Gedurende de ultieme relatietest hielden ze zich beiden sterk, waarna ze samen het eiland verlieten. Toch leek het al snel uit te zijn tussen de twee, maar tóch werden ze ouders.

Inmiddels zijn de twee niet meer samen en heeft Rodanya dus een tweeling gekregen met een ander. We komen direct ook te weten hoe de kleintjes heten, namelijk: Lio Mayne en Ella June. De kleintjes zijn al een weekje oud, want ze zijn op 01.12.2022 geboren.