Gamen maar: hier kun je vandaag grátis De Sims 4 downloaden

Lifestyle door Elsemieke

Altijd al benieuwd geweest hoe De Sims 4 is, maar had je nooit zin om er geld aan uit te geven? Dan hebben we goed nieuws, want EA kondigt aan dat je het populaire spel vandaag gratis kunt downloaden op PC's en gameconsoles. Over childhood memories gesproken!

Hier kun je vandaag grátis De Sims 4 downloaden

Speelde je vroeger (of stiekem nu nog wel eens) de Sims? Zodra we het spel hadden bemachtigd, zagen onze ouders ons wekenlang niet. De Sims, wat zijn we dáár verslaafd aan geweest, zeg. Zelfs zo erg, dat we ons soms stiekem afvroegen wat we zouden doen als we zelf een Sim waren. Never a dull moment dus tijdens onze tienertijd. Zin om het spel weer eens erbij te pakken? Dat kan nu gratis!

8 x ergste dingen die mensen hebben gedaan in de Sims 

Zonder uitbreidingen

Het bedrijf achter het populaire spel gaat uitbreiden, want op 14 september maakten ze bekend dat De Sims 4 voor iedereen wereldwijd gratis te downloaden is voor PC’s en consoles. Vanaf 18 oktober 2022 - vandaag dus - kun je de basisgame van De Sims 4 gratis spelen via Origin. Dat gaat op zowel de versie voor pc als de basisgame op consoles. Het is het dus zeker waard om dit te downloaden als je de game nog niet hebt gespeeld of je hem bijvoorbeeld op een andere plek wil hebben. Ook leuk: vanavond kondigt EA om 18.55 uur tijdens het ‘Sims Summit Stream Event’ aan wat hun toekomstplannen zijn.