Sarah (28): 'Duizenden mensen zagen me wildplassen'

Lifestyle door Michelle Bakker

Waarschijnlijk hebben we het allemaal weleens gedaan: plassen in de bosjes als er geen wc voorhanden is. Ook Sarah was genoodzaakt haar plasje ergens anders te doen toen ze op een festival was. Maar dat verliep niet helemaal zoals gepland... 

Sarah (28): "Met een paar vriendinnen bezocht ik de eerste editie van The Flying Dutch, een festival dat op drie verschillende locaties in Nederland plaatsvindt. Er kwamen afgelopen jaar 100.000 mensen op af, onder wie dus mijn vriendinnen en ik. We houden wel van een feestje en besloten ook op The Flying Dutch een dansje te wagen. Het ging alleen allemaal wat anders dan gehoopt..."

Plassen

"We waren met een groep van vijf meiden en gingen met z'n allen al lekker los op de muziek. Er hing een geweldige sfeer en we hadden het onwijs naar onze zin. We haalden om beurten drankjes en die gingen er ook goed in. Maar als je de hele tijd aan het drinken en dansen bent, moet je op een gegeven moment gewoon naar de wc. Mijn blaas is sowieso niet de sterkste, dus ik was al een paar keer naar de DIXI toiletten gelopen. Helaas stonden die helemaal achteraan op het terrein, dus ik had op een gegeven moment echt geen zin meer om zo'n heel eind te lopen. Bovendien was er net een hele goede dj aan het draaien, dus ik wilde zo min mogelijk van zijn set missen. Een paar van mijn vriendinnen moesten toevallig ook heel nodig naar het toilet, maar ook zij wilden niet ver lopen om naar het toilet te gaan. Dus wat doe je dan? Dan zoek je een plek in de buurt waar je rustig kunt plassen."

"We hadden natuurlijk al een paar drankjes gedronken, dus we liepen wat lacherig over dat festivalterrein, op zoek naar de beste plek om neer te hurken. Die plek vonden we uiteindelijk een beetje aan de zijkant van het terrein, waar banners stonden opgesteld met het logo van het festival erop. Niemand keek onze kant op, dus we gingen snel achter de banner staan en deden onze rokjes omhoog. Hurken en gaan met die banaan! Alleen... Dat ging dus wat anders dan gedacht, want precies op het moment dat wij aan het plassen waren, waaide de banner om!"

Halfnaakt

"En daar sta je dan - of nee, hurk je dan. In je blote kont, terwijl er duizenden mensen om je heen staan. Ik kan je vertellen dat er heel wat gezichten onze kant opdraaiden. Ik wist niet hoe snel ik mijn rokje omlaag moest trekken, ik schaamde me zó erg. Honderden, misschien zelfs wel duizenden, mensen hadden ons halfnaakt gezien. Waarom waren we niet gewoon naar de toiletten gelopen? We maakten ons razendsnel uit de voeten en gingen gelukkig op in de mensenmassa, maar de rest van de dag zagen we af en toe nog iemand naar ons wijzen. Gelukkig waren we snel genoeg weg dat niemand foto's kon maken, dat zou helemaal een ramp zijn geweest. De rest van de dag was heel leuk, maar ik heb in ieder geval mijn lesje geleerd: ga nooit wildplassen achter een onstabiele banner! Je weet maar nooit of er ineens duizend paar ogen op je gericht wordt."

Heb jij ook iets om op te biechten en wil jij dat delen met onze lezeressen? Dan kun je een mailtje sturen naar michelle@ze.nl.