Koningin Maxima look-a-likes opgelet: bemachtig de hoofdrol in de dramaserie over haar leven

Media door Elsemieke

Hoor jij regelmatig dat je enorm op Koningin Maxima lijkt? En heb je een beetje acteer skills? Dan is het slim om je op te geven voor de internationale castingdag van de Videoland-serie over Koningin Maxima. Er komt namelijk een heuse serie over de jongere jaren van Koningin Maxima.

Koningin Maxima look-a-likes opgelet: je kunt de hoofdrol krijgen in de dramaserie over haar leven

Er is een dramaserie in de maak die de jonge jaren van Koningin Maxima in Argentinië laat zien. Videoland neemt de productie op zich en de serie zal dus ook bij de streamingdienst te zien zijn. Maxima begint in Buenos Aires en komt uiteindelijk terecht in het jetsetwereldje in Manhattan. Ook neem de realityserie Maxima een stuk op over hoe ze vanaf 1999 serieus begint te daten met de Nederlandse kroonprins en ze hierdoor haar vrije leven moet opgeven. 

Wanneer beginnen de opnames?

Als je de hoofdrol te pakken wil krijgen in de dramaserie over Maxima, zal je indruk op de gerenommeerde castingdirector Maria Laura Berch. De opnames van de dramaserie vinden plaats in Argentinië, Spanje, New York en Nederland. De opnames voor de Videoland Original serie beginnen begin volgend jaar en de serie wordt eind 2023 op de streamingdienst verwacht.