Met deze hack haal je alles uit je tube tandpasta

Vrije tijd door Chloe

Het laatste beetje uit je tube tandpasta krijgen? Het lijkt onmogelijk. Hoeveel kracht je er ook ingooit, dat laatste beetje tandpasta eindigt negen van de tien keer toch gewoon in de prullenbak. Zonde, want je had hier best nog een paar keer je tanden mee kunnen poetsen. Gelukkig krijg je met deze geniale hack wel alle beetjes uit de tube.

Het laatste beetje tandpasta

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als je het laatste restjes tandpasta er maar niet uit krijgt. Vooral als je geen nieuwe tube meer op voorraad hebt is de nood hoog. De tube oprollen, duwen of al je kracht inzetten: het lijkt allemaal niet te helpen. Met een beetje mazzel krijg je er slechts net genoeg uit voor een halve poetsbeurt. Maar met een simpel trucje, wordt al deze moeite je bespaard en krijg je ook het laatste beetje gewoon uit de tube.

Haarspeldje

Oké, deze truc is eigenlijk heel simpel. Het enige dat je nodig hebt, heb je waarschijnlijk al in huis. Met een simpele bobbypin haal je namelijk de laatste restjes uit je tandpastatube. Hoe dat werkt? Wanneer je een nieuwe tube tandpasta hebt dan schuif je het haarspeldje over het uiteinde van de tube. Iedere keer dat de tube wat leger is, schuif je het speldje naar beneden, zodat alle restjes meekomen. Is hij bijna leeg? Dan kan je hem dus helemaal naar beneden schuiven om zo alle overgebleven tandpasta eruit te persen. Wedden dat je zo zeker nog een paar keer je tanden kunt poetsen met de laatste restjes?