Lifestyle
Lifestyle

Met dit middeltje kom je snel van je gele tanden af + WIN


Je glimlach is het mooiste van je uitstraling. Je kan nog zulke flawless make-up dragen of een flitsend kapsel, zonder een mooie lach ben je niet helemaal af. Happy girls are the prettiest en daar zijn wij het helemaal mee eens.
 
Met een mooie mond kom je een stuk zelfverzekerder over, het is niet voor niets een krachtig middel. Heb je ook nog een aanstekende schaterlach, dan ben je helemaal binnen. Daar kan geen make-up tegenop. Coffeeaddicts als we zijn doen we onze tanden helaas niet altijd recht toe. En dat levert nog weleens een gelig gloedje op. Gelukkig hoef je helemaal niet te stoppen met lachen, want er is wat aan te doen! Pfieuw.
 
 
Stylish treatment
Omdat een glimlach het mooiste is aan je uitstraling komt Smilelab met een nieuwe lijn whitening producten waarmee je zelf thuis aan de slag kunt. Wat dacht je van een heuse flash whitening brush die je on the go nog even snel voorziet van een wittere glimlach? Mega handig dus als je een gele vlek op je tand spot en daar nog even snel vanaf wil voor je een selfie maakt. Van de producten alleen al worden wij heel erg blij! Clean, luxe en nog stylish ook. De hele treatment duurt zeven dagen, maar dan moet je de strips wel twee keer per dag gebruiken. 
 
Lekker bing-watchen
Je kunt er ook voor kiezen om de strips maar één keer op een dag te plakken en dan duurt het 14 dagen voor je resultaat ziet. Het is gelukkig heel easy om de strips op te plakken en ze hoeven er maar een half uurtje op te zitten. Terwijl jij voor de tv hangt worden je tanden dus een stuk witter! De strips laten een gellaagje op je tanden achter wat met poetsen zo weer verdwenen is. Daarna voelen je tanden super glad én je ziet meteen dat je gebit er frisser en witter uit ziet. Hoe handig is dat?
 
Geen tandarts nodig
Wij zijn niet de enige die kunnen genieten van een lekkere cappuccino, ook voor Fashionscene's Jasmijn kwamen de nieuwe producten van Smile Lab als geroepen. Ze ging aan de slag met de strips, tandpasta, tandenborstel en jawel, ze merkte een behoorlijk resultaat! En dat zonder dure en lange behandelingen bij de tandarts. Als je benieuwd bent naar haar indrukwekkende voor- en na foto’s, klik dan hier

 
WINNEN
Het leuke is, niet alleen Fashionscene mocht de volledige StripTreatement van Smilelab uitproberen, ook jij kunt een behandeling winnen! Wij mogen namelijk 3x een complete behandeling weggeven. Vertel ons wat bij jou een stralende lach op je gezicht tovert en dan shine je binnenkort misschien wel de wereld tegemoet. No worries als je niet gewonnen hebt, want met de code SMILEADDICT krijg je bij de eerste bestelling 40% korting + gratis verzending. Succes!

Ben jij tevreden met je glimlach?