Best of both worlds: ginsecco is ons nieuwe favoriete drankje

Eten door Elsemieke

Prosecco, een lekkere gin-tonic én een schijfje fruit: drie dingen waar we dol op zijn. We hadden nooit durven dromen dat je de drie ook kon combineren tot één lekkernij, maar het kan kennelijk toch. Er kwam namelijk iemand op het geniale idee op de proppen om gin-tonic te mengen met prosecco. Hoe? Leggen we je uit!

Dit drankje is dé ideale mix tussen je gin-tonic en glaasje prosecco

What a time to be alive. Schreven we vorige week nog over de nieuwe limited edition-smaak: Baileys Tiramisu, hebben we nu weer iets nieuws voor je. En we blijven nog even in de sferen van lekkere drankjes. Het feest houdt niet op, want zojuist lazen we dat er een nieuw product op de markt is waar je zelf nóóit op gekomen was. Ginsecco: oftewel een mix van gin-tonic en processo. Laat maar ploppen die bubbels! Met een flesje processo kan je een heleboel kanten op, zo ook met een gouden combi tussen gin-tonic en processo. Daar krijg je toch spontaan dorst van?

Zo maak je de Ginsecco

De Ginsecco maken? Dat is hartstikke simpel. Zoek om te beginnen de gin die je het meest lekker vindt. Voeg hier een flinke scheut processo aantoe. Yes, inderdaad in plaats van de tonic. Maar als je wil kun je ook een klein scheutje tonic toevoegen om de boel wat minder hoog in calorieën te maken.

Voeg eventueel nog een scheutje vlierbessenbloesemsiroop toe als je van zoet houdt. Tot slot kan je er ter decoratie eventueel nog een takje kaneel, rozemarijn of tijm aan toevoegen. Een beetje sterrenanijs in je ginsecco is ook erg lekker. Een framboos, braam of bosbes erbij en je kunt genieten van je ginsecco!

Hebbon! Er is nu kaas met frambozen en prosecco-smaak