Met deze lingerie setjes verleid jij je partner

Mode & trends door Mozhda

Va-va-voom! Het dragen van spannende lingerie geeft je zelfvertrouwen een boost. Je voelt je sexier en krachtiger. Onze partners zien ons graag in een lingerie… Ook al belandt je onderkleding in de meeste gevallen minder dan één minuut op de vloer. Tease je partner met de volgende lingerie.

1. Private Bustier Elizabeth set €72.97

Zwart blijft tóch een classic. Volgens de lingerieshop Annadiva is zwart zowel bij de mannen als bij de vrouwen is de favoriete lingeriekleur. De bustier is doorschijnend. Hiermee geef je jouw partner een sneak preview voordat de échte show gaat beginnen.

lingerie setje

lingerie setje

jarretels

kousen

2. Bloemenprint beha en string set €15

Dit setje is supersexy én cute. De witte kleur past perfect bij een getinte of donkere huidskleur. Match het met doorzichtige kousen met een kanten randje. Vind je het leuk om je partner te uitdagen? Draag witte zijden of kanten handschoenen om de look af te maken!

beha setje

3. Beugel-bh zonder padding en set van 2 kanten slips €32,98

Met deze hete bedroom look sla je de plank nooit mis. De kleur rood is spannend, stout en stijlvol. De schouderbandje brengt een schattige twist aan deze spicy kleur.

rode beha

beha H&M

strings

4. Triangel top en string van elastisch kant €28,74

Deze kanten lingerie past perfect bij kleine borsten. De lila kleur geeft je een onschuldige feel en de transparantie is enigszins ondeugend. Voor een stoutere look kun je lila kanten kousen dragen.

triangel top

beha lila

string lila

5. Voorgevormde longline beugel bh Seductress set €57,98

Wil je je lief tot het uiterste verleiden? Vergeet de zachte stoffen kant en zijden lingeries en ga eens voor kinky leer. Breng extra spice in de bedroom door je lingerie-setje compleet te maken met zwarte fishnet stockings. Geloof me, je gaat echt geen spijt krijgen.

leren setje

leren beha

leren string