Dit zijn de meest populaire hotels op Instagram

Reizen door Chloe

Wegdromen bij mooie foto’s? That’s what Instagram is all about. Vooral als we op vakantie gaan kunnen we hier behoorlijk wat inspiratie vandaan halen. Mooi hotels doen het dan ook altijd erg goed op Instagram en sommige zijn enorm populair. Voor de volgende hotels moet je wel flink in de buidel tasten, maar dromen kan altijd toch?

Hotel Plaza Athenee, Parijs

Zie jij wel eens foto’s voorbij komen van mensen aan het ontbijt op een typisch Frans balkonnetje met de Eiffeltoren op de achtergrond? Dat plaatje wordt gemaakt in Hotel Plaza Athenee. Dit is één van de meest luxe hotels in de stad en als de foto’s zien dan snappen we wel waarom. 

Bellagio Las Vegas

Als je aan Las Vegas denkt dan zie je natuurlijk meteen die grote fonteinen voor je. Dit spektakel hoort bij het Belaggio hotel. Dit is één van de grootste hotels ter wereld en aan luxe ontbreekt het hier niet. Feesten, lopen door een jungle of een kamer met uitzicht op de Eiffeltoren: het kan hier allemaal niet gek genoeg.

Soneva Jani, Malediven

Als we dromen van een vakantie op de Malediven denken we natuurlijk meteen aan die leuke hutjes op het water. Eén van de hotels die dat heeft is Soneva Jani. Hier geniet je van je eigen privé villa op zee met eigen zwembad en glijbaan. En dat met uitzicht op een prachtig blauwe oceaan. 

Atlantis The Palm, Dubai

In Dubai is natuurlijk alles the bigger the better. Het is dan ook niet gek dat je dit hotel daar vindt. Niet alleen het hotel is mega, maar het is ook nog eens gelegen op het grootst aangelegde eiland ter wereld. Het hotel ziet er zelf als behoorlijk indrukwekkend uit, maar ook aan de binnenkant kijk je je ogen uit. Ze hebben zelfs onderwater kamers waarbij je tussen de vissen slaapt.

Ushiaïa Beach Hotel, Ibiza

Als je op Ibiza bent geweest dat kon je hier bijna niet omheen. Hier worden namelijk de grootste feesten van het eiland gegeven. Met een fantastisch design, vijf restaurants en natuurlijk de Ushuaïa Club is dit het hotel waar je gezien wilt worden op Ibiza. Niet gek dus dat het ook op Instagram zo ontzettend populair is. 

Azuluk, Tulum

Dit adult only hotel is een waar paradijs. De villa’s die je hier boekt zijn gelegen op grond dat valt onder UNESCO Werelderfgoed. Je verblijft middenin de jungle en dichtbij zee. Als je echt even wilt ontsnappen aan de realiteit dan is dit daar de perfecte locatie voor.

Cavo Tagoo Mykonos

Als Griekenland ergens om bekend staat dan zijn het wel de cave hotels met een zwembad dat vanuit je kamer zo naar buiten gaat. En hoewel je veel van deze hotels op het eiland Santorini vindt, ligt dit hotel op Mykonos. Als je een ervaring wilt om nooit te vergeten dan is zo’n kamer met eigen zwembad of jacuzzi natuurlijk de perfecte verblijfplaats. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het uitzicht.