Zien: zo ziet de eerste Lang Leve De Liefde-baby er uit

Media door Elsemieke

Wij zijn stapelgek op het liefdesprogramma ‘Lang Leve de Liefde’. De ene keer loopt dat niet vlekkeloos en is er helaas geen liefde mogelijk, en de andere keer verloopt het zo goed dat de deelnemers een relatie krijgen. Bij Melvin en Xanegay ging het zelfs zó goed, dat er een baby geboren is! Shownieuws zocht de kersverse ouders op.

Baby uit 'Lang Leve De Liefde'

Melvin en Xanegay deden in 2021 mee aan het SBS-programma 'Lang Leve De Liefde'. De twee verlieten als singles het huis, maar vonden elkaar later toch nog, want ze kregen een relatie. Het ging zelfs al snel zó goed tussen de twee dat ze samen een kindje hebben gekregen. Shownieuws zocht de kersverse ouders met de eerste LLDL-baby thuis op.

Komt er al een tweede baby?

“Ik had nooit gedacht dat ik in Lang Leve De Liefde echt de liefde van mijn leven zou ontmoeten”, aldus Xanegay. Ook Melvin had dat niet verwacht. “Maar ja, je ziet het! Het kan raar lopen.” Na de bevalling zei Xanegay dat ze niet meer verder wilde, maar daar lijken ze inmiddels wat op terug te komen.. “Je weet het nooit, hè”, aldus Melvin.