Wow! Professionele stay-at-home dochter Roma geeft ruim 47.000 euro uit in één dag aan Chanel en Gucci

Vrije tijd door Jennifer

Sommige mensen willen het liefst zo snel mogelijk uit huis, ook al kost het je een hoop geld. Daar denkt Roma nog lang niet aan (of gewoon niet). Serena van der Woodsen, who? Professionele ‘stay-at-home’ dochter Roma is de ware main character. Vele volgers op TikTok zijn mind blown door al haar luxe avonturen en gigantische shopping hauls.

Lees ook: Ka-ching! Deze sterrenbeelden hebben de meeste kans om stinkend rijk te worden

Professionele stay-at-home dochter

Als je dol bent op de Kardashians, Gossip Girl en Sex And The City, dan wil je Roma volgen op TikTok! Roma is een professionele stay-at-home dochter, die dagelijks duizenden euro’s uitgeeft. En dat geld krijgt ze van haar stinkend rijke ouders, want een baan heeft ze (nog) niet. Al is ze inmiddels wel fulltime influencer, waardoor ze nóg meer spullen krijgt. Dit deelt ze allemaal maar al te graag met haar volgers op TikTok, die het net zo graag bekijken. Elke video heeft duizenden views.

47.000 euro uitgeven op één dag

Op één dag had ze een wel heel goed shopdagje. Zo heeft ze weleens op één dag ruim 47.000 euro uitgegeven aan Chanel en Gucci. Ze vertelt aan de New York Post: “Ik word vaak verleid door verkoopmedewerkers, die iets zeggen als ‘o, dit is de laatste Chanel exotic’. En dan denk ik: ‘Oh my God, ik moet deze allemaal hebben.” Haar ouders hebben ooit weleens haar betaalpas geblokkeerd. Alleen duurt zo’n blokkade kennelijk nooit voor eeuwig. Lucky her.

@therealsahd

If my parents are watching this everything was sponsored through my influencing job

♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Dagelijks shoppen in luxe winkels

Ondertussen blijft ze lekker dagelijks haar geld spenderen in beautysalons en op nieuwe kleding. Op een ander shopdagje gaf ze in totaal ruim 9.000 euro uit aan beauty, kleding en drankjes. Waar wij onze beautyspullen halen bij winkels als de HEMA en Etos, koopt zij deze bij een of andere luxe winkel in New York. Kosten? Ruim 1.300 euro aan onder andere parfum en skin care producten. Vervolgens kocht ze zo'n 2.700 euro aan lingerie en 2.166 euro aan nieuwe kleding. Helaas voor haar had ze in de Cartier-winkel haar betaalpas niet bij zich.

Beauty business

Voordat we in de coronapandemie terechtkwamen, was Roma naar eigen zeggen bezig met het opzetten van een beauty business. De afgelopen twee jaar is dit nog niet gelukt. Maar hé: wat niet is, kan nog komen.

Lees ook: Dingen die je herkent als je slecht kunt omgaan met geld