Sylvia flirt met B&B-gast van Hans: "vind alle mannen interessant"

Media door Elsemieke

Hans, die met zijn B&B in Italië meedoet aan B&B Vol Liefde seizoen 2, zorgt voor opvallende televisie. Vorige week werd hij nog weggezet als 'Hunkerende Hans', toen hij opvallende opmerkingen maakte over zoenen en passie. Nu valt juist zijn potentiële liefdeskandidaat Sylvia enorm op. 

Sylvia flirt met B&B-gast van Hans: "vind alle mannen interessant"

De liefde tussen Hans en Sylvia leek erg goed te gaan in B&B Vol Liefde, maar helaas blijkt Hans niet de enigek kandidaat die voor de flirtende Sylvia interessant is. Hans nam Sylvia mee naar een bomenkwekerij waar Sylvia helemaal los kon gaan op prachtige bomen van wel 180 jaar oud. Sylvia probeert Hans daarna mee te nemen in haar astrale wereld, maar daar begint hij niet aan. "Ik heb een keer bij een helderziende aangeklopt. 'Wie is daar?' Ik zei: 'Nou, we kunnen wel weer weggaan. Als je dat al niet weet.'"

B&B Vol Liefde seizoen 2: "ik date soms drie keer in de week"

Bij het avondeten lijkt het stel dichter naar elkaar toe te groeien, maar dan komt er een Duitsprekende Italiaanse gast naar de B&B. En  daar is Sylvia diep van onder de indruk. "Ik vind alle mannen interessant, maar dat komt omdat ik heel erg amoureus ben. Ik zie overal leuke mannen, maar dat komt omdat ik alleen ben. Als je al zolang vrijgezel bent dan worden alle mannen aantrekkelijk, zelfs naar homoseksuele mannen zit ik te knipogen. Soms date ik drie keer in de week. Ik heb heel veel ervaring in datingland."

Terwijl Sylvia met de mannelijke gast flirt, vindt Hans het helemaal niks. "Om eerlijk te zijn is het me erg tegengevallen. Ik was erg teleurgesteld in haar gedrag. Meteen over haar vertellen en laten zien hoe goed ze Duits sprak. Opeens zie ik Sylvia naar me kijken van: wat moet die kelner hier? Toen ben ik maar weggelopen." Pijnlijk!

Goed nieuws: B&B Vol Liefde seizoen 3 is in de maak (en je kan je nog opgeven)