Deze films zijn nieuw in juli op Netflix

Media door Romy

Heb je nog een goede film nodig voor tijdens je vlucht naar je vakantiebestemming of je meidenavondje? Netflix is dan een van de beste opties, aangezien je ook films kunt downloaden! We hebben een paar films onder elkaar gezet die in juli nieuw op Netflix komen te staan.

Nieuwe films Netflix juli

Hello, Goodbye and Everything in Between

Claire en Aidan, die een pact hebben gesloten dat ze voor de universiteit uit elkaar zouden gaan, zien zichzelf op hun laatste avond als stel terug in hun relatie. De date leidt hen naar bekende punten en onverwachte plaatsen, en doet hen afvragen of middelbare schoolliefde wel voorbestemd is om te blijven duren. Zin in drama en romantiek? Dan is deze film iets voor jou!

Te zien vanaf: woensdag 6 juli

It's Complicated

Oh my! Wij zijn fan van Meryl Streep en ook in deze film heeft ze de hoofdrol! Jane (Meryl Streep) is moeder van drie volwassen kinderen, ze heeft een goedlopend restaurant in Santa Barbara, en heeft (na tien jaar gescheiden te zijn) een vriendschappelijke relatie met haar ex-man, advocaat Jake (Alec Baldwin). Maar wanneer Jane en Jake de stad uit zijn omdat hun zoon afstudeert, worden de zaken gecompliceerd. Een onschuldig etentje wordt iets onvoorstelbaars: een verhouding. Nu Jake hertrouwd is met de veel jongere Agness (Lake Bell), is Jane ineens 'de andere vrouw'. Hoe zal dit aflopen?

Te zien vanaf: zaterdag 2 juli

Girls Night Out

Ben je nog opzoek naar een film voor een meidenavondje? Dan hebben we deze voor je gevonden die nieuw is in juli op Netflix! Vijf studievriendinnen komen na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper vermoorden. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen te wissen. Ontkomen ze aan de politie?

Te zien vanaf: zaterdag 2 juli

The Roommate

Als je van een thriller en mysterie houdt, is deze film iets voor jou. Een eerstejaars student (Leighton Meester) wordt gevraagd om een kamer te delen met een andere studente, voor wie ze een obsessie krijgt. Het wordt voor haar kamergenoot al snel duidelijk dat ze haar leven niet meer zeker is in haar bijzijn.

Te zien vanaf: vrijdag 1 juli