Dit wil je: WithLove is 'Netflix' met alleen romantische films (win een jaarabonnement!)

Media door Commerciële Redactie Ze.nl

Kun jij wakker gemaakt worden voor Notting Hill, Four Wedding and a Funeral of The Notebook? Dan kun je je hart ophalen aan het nieuwe 'Netflix' voor romantische films. WithLove is de eerste streamingdienst in Nederland die alleen maar heerlijke zwijmelfilms aanbiedt. En het beste nieuws? Wij mogen 5 x een jaarabonnement weggeven!

a walk to remember

Wat is WithLove?

Op WithLove vind je 250 bekende en minder bekende romantische films en series. Zo is de redactiefavoriet A Walk to Remember te zien (wie heeft ook keihard gehuild aan het einde?), maar ook de lekker Hollandse film Hartenstraat staat op het lange lijstje. Met het oog op de aankomende feestdagen heeft WithLove ook een enorme selectie aan heerlijke, romantische kerstfilms.

Voor slechts €5,95 per maand kijk je onbeperkt romcoms en unieke films die je nergens anders vindt. WithLove is beschikbaar op tablet, laptop, tv of via de WithLove app.

Win een jaarabonnement op WithLove

Klinkt WithLove je als muziek in de oren? Dan is deze winactie perfect voor jou. Wij mogen 5 jaarabonnementen weggeven, maar dat is niet alles. Iedereen die meedoet, krijgt gelijk een voucher voor een gratis maand! Is dat niet fijn? 

Onderaan deze pagina vind je het winformulier.