Alles wat we weten over Bridgerton seizoen 2: release datum, nieuwe beelden én nieuwe gezichten

Media door Anne-Fleur

Voor iedereen die met smart zit te wachten op seizoen 2 van Bridgerton: we have some good news. De release datum is bekend én de eerste beelden zijn al te zien. We hebben alle info die we hebben voor je op een rijtje gezet en *spoiler* je hoeft niet héél lang meer te wachten tot je weer kan genieten van alle drama van onze favoriete Londense society. 

Lees ook: Bridgerton film locaties die je kunt bezoeken in real life

Release datum Bridgerton seizoen 2

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: 25 maart 2022 is dé datum waarop seizoen 2 van Brigderton op Netflix zal gaan verschijnen. Je hebt dus nog even de tijd om seizoen 1 opnieuw te bingen, zodat we vrijdag de 25e in ieder geval helemaal klaar zijn voor een aantal nieuwe afleveringen. Zou Netflix hiermee het record van 82 miljoen kijkers in de eerste 28 dagen overstijgen? We'll see

De tekst gaat verder onder de post.

Eerste beelden Bridgerton seizoen 2

Vrij snel nadat bekend werd gemaakt dat er een tweede seizoen van het kostuumdrama zou komen, kwam naar buiten dat het nieuwe seizoen all about de oudste Bridgerton zou gaan. Namelijk, Daphne's broer, Anthony. Ook werd bekend dat Simon, de Duke of Hastings (Regé-Jean Page) niet meer terug zou keren. Eerlijk, daar moesten we wel een paar traantjes om laten. Maar moving on, want alsnog zijn we mega benieuwd naar de liefdesperikelen van Anthony. 

De eerste beelden werden een tijdje terug al gereleased, maar het kan vast geen kwaad om ze nog een paar keer te bekijken, toch? We moeten toch nog bijna twee maanden wachten... 

De tekst gaat verder onder de video. 

Eerste trailer Bridgerton seizoen 2

Op de dag van de liefde, 14 februari, werd de eerste echte trailer van het tweede seizoen van Bridgerton gereleased. Je ziet 'm hieronder:

Nieuwe castleden Bridgerton seizoen 2

Zoals we net al schreven gaat het tweede seizoen over Daphne's oudere broer Anthony en is het gebaseerd op het tweede boek uit de Bridgerton-reeks - The Viscount Who Loved Me. Anthony gaat op zoek naar de liefde en komt uiteindelijk terecht bij Kate Sharma. Bekend is geworden dat Simone Ashley (Sex Education) deze rol zal gaan vertolken. Kate heeft ook een zusje, Edwina, deze rol wordt gespeeld door Charithra Chandran. Ook moeder Mary Sharma krijgt een rol in de serie en wordt gespeeld door Shelley Conn. Daarnaast krijgen we Rupert Young en Theo Sharpe ook te zien. Het is nog niet heel duidelijk wat hun rol wordt, maar we zijn zeker heel benieuwd. 

Check in dit artikel hoe de nieuwe castleden er uitzien. 

Lees ook: Huh? Regé-Jean Page heeft zélf het aanbod afgewezen om weer in Bridgerton te spelen