Wauw! Dit is het droomhuis voor elke Friends-fan

Wonen door Jennifer

De serie Friends is al een hele tijd gestopt, maar het zit nog steeds diep in onze harten. Fans kijken massaal naar de herhalingen en laten zich nog steeds inspireren. Niet alleen qua kleding en kapsel (de ‘Rachel’), maar ook qua interieur! En sómmige fans slaan daar helemaal in door.

Lees ook: 9 verhaallijnen uit Friends die eigenlijk helemaal niet klopten

Droomhuis voor Friends-fans

Op een Amerikaanse huizensite kwam laatst een wel heel bijzonder huis in de verkoop. Iemand richtte een woning volledig in zoals het appartement van Monica uit Friends. Het is een droomhuis voor Friends-fans! Wanneer je daar rondloopt, ben je écht even op de filmset van Friends. Al bij aankomst sta je voor de beroemde, paarse deur van Monica’s appartement. Vervolgens beland je in een heel gaaf, Friends-themed huis.

Race Car bed

Het huis is volledig ingericht in Friends-stijl, waarbij de vorige eigenaar bepaalde dingen in detail heeft uitgwerkt. Herinnert iedereen zich bijvoorbeeld nog de aflevering met Monica’s race car bed? Nou, dit exacte bed vind je ook in één van de slaapkamers! Net als de iconische, blauwe keuken en Monica’s identieke slaapkamer. Kennelijk liggen zelfs boeken van The Shining en Little Women in de vriezer. Iets wat Joey in de serie deed om zich veiliger te voelen. Nog een fun fact: het huis wordt verkocht door iemand genaamd Rachel. Het staat momenteel ook nog te huur op AirBnB, al moet je dan wel 'even' afreizen naar Ohio (Verenigde Staten). Kijk daarom lekker je ogen uit en laat je inspireren voor je eigen huisje:

Lees ook: Dit is dé hotspot in Rotterdam voor elke Friends-fan!

Bron: Metro.co.uk