De 5 beste vrouwenseries van de afgelopen vijf jaar die jij wil bingen

Media door Zora

Wij doen niets liever dan bankhangen met onze favoriete snacks terwijl we huilen, lachen en wegzwijmelen bij een verslavende vrouwenserie. Ben jij op zoek naar een nieuwe serie om te bingen? Wij hebben een lijstje gemaakt van de beste girl proof series (volgens ons) die niet ouder zijn dan vijf jaar en jij kan bingen op jouw favoriete streamingdiensten.

Big Little Lies

Big Little Lies is een miniserie gebaseerd op de gelijknamige roman van Liane Moriarty. Deze tragikomedie heeft een sterrencast met onder ander Nicole Kidman, Reese Witherspoon en Zoë Kravitz. De miniserie gaat over een groepje upper class moeders en hun schijnbare perfecte levens die worden ontrafeld wanneer er een moord wordt gepleegd. Big Little Lies kun je bekijken op HBO Max.

Normal People

Normal People is een Ierse serie gebaseerd op het gelijknamige en populaire boek van Sally Rooney (aanrader!). De serie volgt de relatie van Marianne en Connel tijdens hun laatste dagen op de middelbare school tot aan hun undergraduate years op Trinity College. Deze romantische drama is verslavend en weet een realistisch beeld neer te zetten van een complexe relatie tussen twee jonge geliefden. De serie kun je bekijken op Amazon Prime als jij een Starz abonnement hebt!

The Bold Type

Fans van Sex And The City zullen gek zijn op deze serie. The Bold Type gaat over het leven van drie twintigjarige vriendinnen die collega's zijn bij het tijdschrift Scarlet in New York. Naast dat ze taboes doorbreken en actuele thema's aansnijden, krijg je alles te zien wat je verwacht: romances, feestjes, carrièremoves en modemomenten. De serie is te zien op Netflix en Videoland.

Good Girls

Good Girls is een spannende en grappige serie over drie huismoeders die uit nood terechtkomen in het criminele circuit. Op een dag besluiten de drie dames, waarvan twee zussen zijn, om een overval te plegen bij een supermarkt waar één van hun werkt. Het pakt anders uit dan ze verwachten en wat volgt is een reeks aan overvallen, schulden, familie crisis, geheimen en hilarische scenario's. De vier seizoenen van Good Girls kun je bingen op Netflix.

Younger

De serie Younger volgt het leven van de recent gescheiden Liza Miller die zich weer in de arbeidsmarkt bevindt en zich jonger voordoet dan ze is om een baan te bemachtigen bij een succesvolle uitgeverij in New York. Ze probeert mee te komen in de wereld van jongvolwassenen - wat voor hilarische momenten zorgt - terwijl ze verliefd wordt, nieuwe vriendinnen maakt en haar carrière opnieuw opgang komt. Was jij vroeger altijd fan van Lizzie McGuire? Hillary Duff heeft ook een grote rol in deze serie. Je kan alle zeven seizoenen bekijken op Videoland.