Dit is waarom je met een photobooth een feestje nóg leuker maakt

Lifestyle door Paula Heeger

De coronamaatregelen worden steeds minder, de lente komt eraan dus het is hoogtijd voor een feestje. Organiseer je binnenkort een feestje of staat er al iets op de planning? Dan hebben wij de perfecte tip voor je waarmee je het nóg leuker maakt, namelijk een photobooth huren

Dit is waarom een photobooth huren superleuk is

1. Je hebt meteen een leuke activiteit op je feestje

Niet iedereen heeft zin in een (drank)spelletje, maar wedden dat iedereen zin heeft om foto's te maken? Met een photobooth heb je meteen een superleuke activiteit op je feestje waar je iedereen mee naartoe kunt sleuren. Foto's met al je vriendinnen terwijl jullie allemaal knap poseren of juist lekker gek doen voor de fotopaal, maar ook kiekjes met je lover. Klik, klik, klik!

2. Je kunt je foto's personaliseren

Bij een photobooth huren kun je je foto's zelf personaliseren. Of je nu een photobooth voor een huisfeestje nodig hebt of een bruiloft, je kunt het aanpassen zoals jij wilt. Zo kun je de datum automatisch op de uitgeprinte foto's laten zetten of bijvoorbeeld een logo. We like! Zo weet jij later precies wanneer de foto's zijn genomen, wel zo handig.

3. Je hebt meteen een mooi aandenken

De digitale kiekjes zijn leuk, maar echte foto's zijn natuurlijk veel gezelliger. The day after het feestje met de photobooth heb je een mooi aandenken. Bovendien kun je de foto's meteen ergens neerzetten zodat je af en toe nog even kunt terugdenken aan het feestje. Hoe leuk!