Comfortabele sneakers voor tijdens het reizen

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Een paar comfortabele sneakers tijdens het reizen is altijd een must. Waarschijnlijk ga je een stad bezoeken of staat er een lange wandeling op de planning. Met oncomfortabele schoenen is dat geen fijne ervaring.

comfortabele sneakers reizen

Comfortabele sneakers

Vaak zien sneakers er leuk uit, maar kan je er geen hele dag op lopen. Om jou hier een handje mee te helpen hebben wij stijlvolle en comfortabele sneakers op een rijtje gezet. Zo weet je welke paartjes jij nodig hebt voor jouw volgende trip.

New Balance 990v4

New Balance staat bekend om hun comfort. Hun sneakers hebben vaak een ruige uitstraling, maar bevat wel de juiste technologieën. Deze 990v4 Version 4 ‘Grey’ is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol.

sneaker

adidas Ultraboost 22

De adidas Ultraboost 22 is oorspronkelijk een hardloopschoen, maar is ook erg stijlvol als dagelijkse sneaker. Dit exemplaar van de Ultraboost is ontworpen door vrouwen en voor vrouwen. Met deze kicks kan je dagenlang zonder last lopen.

sneaker

ASICS Gel-Kayano 14

De ASICS Gel-Kayano 14 heeft een bovenwerk van diverse materialen. In de middenzool is gebruik gemaakt van GEL. Door de combinatie van de GEL-zool en de diverse materialen is de schoen comfortabel en gaat het paar lang mee.

sneaker reizen

Reebok Zig 3D Storm Hydro

De Zig 3D Storm Hydro van Reebok is één van de meest comfortabele silhouetten van het merk. De zool van dit paar zorgt voor extreme demping, wat blessures voorkomt. Daarnaast is de zool erg zacht en voelt het net als een kussen.

sneaker reizen

Nike WMNS P-6000

Het P-6000 model van Nike is een echte eye-catcher. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van een gouden kleur op de overlays. De sneaker is licht in gewicht en erg comfortabel door de combinatie van zachte materialen.

sneaker reizen

New Balance 992 

De New Balance 992 heeft een wat moderner uiterlijk dan de 990. Het bovenwerk is gemaakt met een combinatie van leer, mesh en suède. Dit paar is makkelijk om mee te nemen op reis en past bij veel verschillende outfits.

sneaker reizen

ASICS Novablast

De ASICS Novablast is vooral gemaakt van mesh. In de middenzool wordt gebruik gemaakt van ASICS’ meest comfortabele technologieën. Hierdoor heb je goede demping bij iedere stap en kunnen de schoenen een lange tijd mee.

sneaker reizen

Nike Air Huarache

De Nike Air Huarache is een stijlvol en comfortabel silhouet. Het paar heeft Air-demping in de zool voor extra comfort. Het bovenwerk is gemaakt van neopreen en suède. Hierdoor krijgen de sneakers een unieke uitstraling.

sneaker reizen

adidas YEEZY 700 MNVN 

De adidas YEEZY 700 MNVN heeft in tegenstelling tot andere modellen van Kanye West’s lijn een simpel design. Het bovenwerk is glad en heeft alleen ‘700’ aan de zijkant staan. Door het gebruik van EVA-foam in de zool, loopt dit silhouet erg comfortabel.

sneaker reizen

Nike Air Force 1

Tot slot de Nike Air Force 1. Het model is al niet meer weg te denken uit het straatbeeld en is erg stijlvol. Een ander pluspunt aan dit model is het comfort. De sneaker is net zo comfortabel als stijlvol en past bij een hoop verschillende outfits.

sneaker reizen

Bron: 43einhal