Trendy en populaire sneakers op Valentijnsdag

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De dag van de liefde is vandaag! Voor Valentijnsdag komen een hoop verschillende sneakers uit met een roze thema. Zoek jij nog een leuk paartje dat jij kan aantrekken naar jouw Valentijnsdate?

Sneakers voor Valentijnsdag

Een paar sneakers met de dag van de liefde als thema brengt jou helemaal in de Valentijns-stemming. Daarnaast maken deze paartjes jouw outfit helemaal af. Hieronder hebben wij tien opkomende en populaire sneakers voor Valentijnsdag op een rijtje gezet.

1. Air Jordan 1 Mid ‘Valentine’s Day’

Deze Air Jordan 1 Mid heeft zachte kleuren op het bovenwerk. Roze tinten bedekken het bovenwerk en de Swoosh is in een felrode kleur.

sneakers

2. Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’

De Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day’ is volledig bedekt in roze kleuren. Het bovenwerk is gemaakt van leer en denim. De Swoosh heeft een kantenrandje gekregen voor deze release.

sneakers

3. Nike Air Force 1 ‘Valentine’s Day’

De Nike Air Force 1 heeft ook een makeover gekregen voor Valentijnsdag. De Swoosh is lichtroze en heeft de woorden ‘Love Nike’ erin geperst. Aan de veters zitten ook kraaltjes met dezelfde woorden.

sneakers

4. Nike Air Max 90 ‘Valentine’s Day’

De Nike Air Max 90 ‘Valentine’s Day’ is net als de Dunk Low helemaal in het roze. Alleen de middenzool van het paartje is in het wit. De veters zijn gemaakt van lint.

sneakers

5. adidas Superstar ‘Valentine’s Day’

De welbekende adidas Superstar heeft ook een exemplaar in het thema van Valentijnsdag. De sneaker heeft op de hiel een rood hartje met het adidas logo erin.

sneakers

6. adidas OZWEEGO ‘Valentine’s Day’

De adidas Ozweego in Valentijns thema is net zo minimalistisch als de Superstar. Op de hiel staat een rood hartje en het plastic draadje dat rondom het bovenwerk loopt is ook in het rood.

sneakers

7. Nike Air Force 1 Low ‘Valentine’s Day’

De Air Force 1 Low ‘Valentine’s Day’ van 2021 is nog steeds populair. Het bovenwerk heeft een simpel en minimalistisch uiterlijk.

sneakers

8. Nike Air Max 90 ‘Valentine’s Day’

In 2021 kwam er ook een Air Max 90 uit speciaal voor de dag van de liefde. Dit paar had witte, roze en rode tinten op het bovenwerk. De echte kleuren van Valentijnsdag.

sneakers

9. Converse Run Star Hike High Top ‘Valentine’s Day’

Het bovenwerk van deze Converse is zwart en gemaakt van canvas. Aan de zijkant staat ‘Made With’ in het wit met daaronder een rood hartje. Het voorste deel van de buitenzool is rood en op de hiel staat ook een rood hartje.

sneakers

10. Nike Air Force 1 ’07 QS ‘Valentine’s Day’

Deze Nike Air Force 1 kwam ook in 2021 uit. Het bovenwerk bestaat uit wit, roze en rood. Ook de midden- en buitenzool zijn in het wit met roze.

sneakers