Van Stromae tot The Opposites: dit zijn de eerste namen van Lowlands 2022

Media door Elsemieke

De laatste keer dat we met modderlaarzen en overprized bier stonden te hossen op ons favoriete muziekfestival Lowlands lijkt echt een eeuw geleden. Gelukkig wijst alles erop dat de komende festivalzomer wél door mag gaan en daarom maakt de organisatie alvast de eerste namen bekend. 

Kritische zoektocht in Lang Leve De Liefde: "Mijn droomvrouw mag maximaal 75 kilo wegen"

Van Stromae tot The Opposites: dit zijn de eerste namen voor Lowlands 2022

Stromae, The Opposites en Arctic Monkeys komen in augustus naar Lowlands. Als alles even meezit, kun je dit jaar dus weer keihard meezingen en dansen in de Alpha. De organisatie van het driedaagse festival laat via Instagram weten dat Lowlands waarschijnlijk doorgaat. Zónder anderhalve meter! Ook The Opposites, James Blake, Balthazar, Michael Kiwanuka en Amelie Lens kunnen niet wachten om hun opwachting te maken op het bekende muziekfestival in Flevoland. Op de lijst met de eerste 68 namen die woensdag door de organisatie bekend zijn gemaakt staan een heleboel bekende, maar ook relatief onbekende muziekbandjes die ons de komende zomer gaan voorzien van een paar toffe dagen. Andere bevestigde namen zijn onder meer James Blake, Lewis Capaldi, Sam Fender, Dadi Freyr, Tash Sultana, Michael Kiwanuka, Liam Gallagher en Bring Me The Horizon Froukje, Amelie Lens en Eefje de Visser.

Presale

De vorige edities in 2020 en 2021 gingen wegens het coronavirus natuurlijk niet door, maar mocht je voor die editie(s) nog steeds een kaart in je bezit hebben, dan krijg je toegang tot een presale om als eerste kaarten te bemachtigen voor Lowlands 2022. Die voorverkoop start op zaterdag 5 februari 11.00 uur. De rest van de kaarten gaan een week later, op 12 februari, in de verkoop. Het festivalweekend staat gepland voor 19, 20 en 21 augustus. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Dit is de (vrouwelijke) opvolger van Sergio Vyent in First Dates

Foto: iStock