Dit is de (vrouwelijke) opvolger van Sergio Vyent in First Dates

Media door Elsemieke

Over een week gaat er weer een nieuw seizoen van First Dates van start waarbij we kunnen smullen van alle mogelijke matches die het geluk bij elkaar proberen te vinden, maar dan zorder het vertrouwde gezicht van Segio bij de ingang. De gasten worden van nu af aan namelijk verwelkomd door een andere maître. En het is een vrouw!

First Dates-kijkers krijgen plaatsvervangend ongemak voor Miryanna van Reeden

Dit is de opvolger van Sergio Vyent in First Dates

Na maar liefst 9 seizoenen valt het doek voor Sergio Vyvent als maître in het First Dates restaurant. Hij moest tijdens de opnames van het tiende seizoen van First Dates eind vorig jaar helaas verstek laten gaan wegens een geplande tour met Jim Bakkum. Denice Dest is door BNNVARA aangesteld als de nieuwe maître in het programma.

Doorbitch

De 42-jarige Denice is jarenlang werkzaam geweest als uitsmijter in het nachtleven van Amsterdam. Daarnaast was ze host van evenementen, trad ze geregeld op als stand-upcomedian en werkte ze als lifecoach. "Toen ik gebeld werd met de mededeling dat ik het geworden was, heb ik staan dansen in de regen op mijn balkon", vertelt Denice. "Als iemand me dit een half jaar geleden had verteld, had ik diegene keihard uitgelachen."

Foto: BNN/VARA

Lees ook: Kijkers krijgen plaatsvervangende schaamte bij hilarische aflevering First Dates