Dit zijn de Nederlandse dames in De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis

Media door Elsemieke

Over een weekje is het al zover: dan gaat het Belgische seizoen van De Bachelor van start. Fabrizio Tzinaridis gaat dan op zoek naar de liefde van zijn leven. Inmiddels heeft het programma de dames bekend gemaakt die zijn hart proberen te veroveren, waaronder een aantal Nederlandse lucky ladies. Kijk je mee?

Dit zijn de kandidaten in De Bachelor met Fabrizio

Terwijl wij ons in Nederland opmaken voor een nieuw seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt van StukTV, hebben ze in België Fabrizio Tzinaridis als Bachelor. De gespierde Fabrizio kan je nog kennen van Temptation Island en dit jaar gaat hij op zoek naar zijn droomvrouw. Woensdag 9 februari is het zover: dan begint het programma in België. Vijftien vrijgezelle dames zijn afgereisd naar Griekenland om te proberen het hart van Fabrizio Tzinaridis te stelen, waaronder een aantal Nederlandse dames. We stellen ze aan je voor!

Anna Kappos

Anna is 26 jaar, komt uit Eindhoven en is net als Fabri half-Grieks. Haar ouders werden verliefd op elkaar tijdens een vakantie in Griekenland. Anna werkt als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Ze vindt familie enorm belangrijk, omdat ze zelf uit een hele hechte familie komt. Haar grote droom is het stichten van een gezinnetje. Toch is ze al een tijdje single. Nederlandse mannen zijn volgens Anna een stuk afstandelijker dan Griekse mannen. Ze ziet het programma dan ook als dé kans om te zien of een half-Griekse man misschien wel aan haar eisen voldoet.

Sanne Ghislaine Sont

Sanne is 33 jaar, werkt als zelfstandig online marketeer en komt uit Amsterdam. Hoe ze zichzelf omschrijft? “Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.” Ze staat stevig in haar schoenen en het boeit haar niet wat anderen van haar vinden. Ze heeft zelf al twee dochters, die ze ‘echte cadeautjes’ noemt. Een samengesteld gezin met Fabrizio en zijn zoontje ziet ze wel zitten. 

Madieke van de Bijl

Madieke is 28 jaar oud, komt uit Zetten en is in het dagelijks leven sportschoolcoach. Naar eigen zeggen is ze enthousiast, kan ze met iedereen overweg en staat ze optimistisch in het leven. Ze sport graag. Vooral fitness, kickboksen en hardlopen maken haar blij. Ze heeft een aantal jaar in het buitenland gewerkt, maar is teruggekeerd omdat ze haar familie te veel miste. Inmiddels is er ze klaar voor om een gezin te starten. Met wie kan dat beter dan met Fabrizio?

Foto: RTL 

Lees ook: VIDEO: dit zijn de eerste beelden van De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis