Sem van Ex On The Beach betrokken bij heftig auto-ongeluk

Media door Elsemieke

Was het vorig jaar Ex On The Beach-ster Dusty Taconis nog die een heftig ongeluk kreeg op de weg, deze week is Dusty’s ex Sem de Coninck de pineut. Gelukkig was het gevolg niet zo erg als bij Dusty, maar ze is wel enorm geschrokken. 

Sem van Ex On The Beach betrokken bij heftig auto-ongeluk

In de zomer van vorig jaar was Dusty van Ex on the Beach degene die een zwaar scooterongeluk had, waarna hij voor zijn leven moest vechten, maar deze week heeft Dusty’s ex Sem ook een ongeluk gehad. Gelukkig is zij er een stuk beter aan toe. Op Instagram vertelt Sem dat het goed met haar gaat, maar dat ze veel last heeft van haar nek en rug. Op de foto’s is te zien dat de voorkant behoorlijk beschadigd is, wat aantoont dat Sem ergens bovenop is geklapt. 

'Wat moet, dat moet'

Sem heeft inmiddels een flinke dosis pijnstillers meegekregen en ze geeft een update over haar situatie via Instagram Stories. Ze vertelt dat ze inmiddels bij de huisarts is geweest voor de pijn in haar nek en rug. Ze heeft er pijnstillers voor gekregen en moet misschien naar de fysio als haar situatie niet verbetert. Daar heeft ze niet bepaald zin in, maar ‘wat moet, dat moet’. WIj wensen haar heel veel sterkte!

Foto: RTL

Lees ook: O no! 'Yolanthes nieuwe vriend gaat nu al vreemd'