Kritische zoektocht in Lang Leve De Liefde: "Mijn droomvrouw mag maximaal 75 kilo wegen"

Media door Elsemieke

Lang Leve De Liefde zorgt elke keer weer voor vermakelijke, maar vooral ook tenenkrommende situaties waarbij de deelnemers elkaar op de proef stellen. Ook deze week is het weer raak als de 28-jarige Chavis met een wel héél specifiek wensenlijstje komt waaraan zijn droomvrouw moet voldoen.

Dit is de (vrouwelijke) opvolger van Sergio Vyent in First Dates

Lang Leve De Liefde: "Mijn droomvrouw mag maximaal 75 kilo wegen"

Iedere deelnemer van Lang Leve de Liefde heeft wel wat voorkeuren voor zijn of haar match qua uiterlijk en karakter, maar die van Chavis spannen deze week wel heel erg de kroon. Hij heeft namelijk nogal specifieke voorkeuren waaraan zijn ideale vrouw moet voldoen. “Mijn ideale vrouw mag maar maximaal 75 kilo wegen. Ze moet actief zijn, absoluut niet lui en het liefst ook lief, aardig en grappig”, zijn de woorden van Chavis.

"Ik mis gewoon een vrouwtje"

Chavis wil dolgraag een relatie met een leuke vrouw, maar het gaat nog niet zo goed.  “Ik vind het moeilijk om iemand te vinden die bij me past. En ik ben bang om afgewezen te worden”, vertelt hij. “Ik ben ook niet zo’n vrouwenflirt. Maar ik heb er wel behoefte aan. Ik heb mijn opleiding afgerond, ik heb werk, maar ik mis gewoon een vrouwtje.” Daar blijft het niet bij, want Chavis is enorm jaloers wanneer het op vrouwen aankomt. “In een relatie vind ik het niet oké als de vrouw met andere mannen praat. Ze kan ook geen mannelijke vrienden hebben.” 

Foto: Lang Leve De Liefde

Lees ook: Lang Leve De Liefde-deelnemer Antoinette in shock door erotisch cadeautje van Ruben