Samantha de Jong (Barbie) gewond aangetroffen in woning en daarna gearresteerd

Media door Elsemieke

Het liefdesleven van Barbie, oftewel Samantha de Jong, houdt ons al een poosje bezig. Sinds een poosje is ze weer gelukkig in de liefde met Robbie. Toch lijkt het nu mis te zijn gegaan tussen de twee, want volgens het AD is Barbie gewond aangetroffen in haar woning, waarna zij en haar vriend zijn gearresteerd. 

Zijn Chris en Jakop nog samen na Prince Charming seizoen 2?

 

Samantha de Jong (Barbie) gewond aangetroffen in woning en daarna gearresteerd  

Het leek er op dat Barbie (32) op een roze wolk zat sinds ze weer een nieuwe liefde heeft. Ze noemde haar vriend Robbie Scoep de liefde van haar leven. "Vanaf de dag dat wij elkaar weer zagen, was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Wij hebben samen al heel wat meegemaakt en alles doorstaan. Wij gaan samen een goed 2022 in, met ons wondertje! Ik hou onwijs veel van jou. En van wat er op komst is." De geruchten gingen hierdoor al snel dat Samantha zwanger zou zijn van Robbie, al is dat nooit bevestigd. 

Mishandeling

Inmiddels gaat het niet zo goed tussen de twee, want gisteren is Barbie gewond gevonden in haar woning, waar ze sinds kort was ingetrokken met Robbie. Barbie en haar vriend werden daarna beiden gearresteerd op verdenking van heling. Ook Robbie is aangehouden op verdenking van mishandeling en daarnaast voor het rijden onder invloed en heling. Agenten gingen gisteren naar haar woning in Scheveningen om eerste hulp te verlenen. Ze zou het slachtoffer zijn geworden van een mishandeling door haar vriend Robbie, volgens de buurtbewoners. Inmdiddels zijn ze dus beiden opgepakt en zitten ze vast. Inmiddels heeft Robbie de foto waar ze samen op zijn Instagram staan volgens reality.FBI verwijderd.