De meest onmogelijke seksstandjes

Intiem door Jordan

We houden er allemaal van: seks. Maar of we ook allemaal de meest acrobatische posities aannemen, dat denken wij niet. Wil jij een keer echt uitpakken met je lover in de slaapkamer? Dan hebben wij 8 bijna onmogelijke seksstandjes op een rij. Breek een been, maar niet letterlijk.

Lees ook: 10 x lesbische seks tips voor een geweldige vrijpartij

Been omhoog in de douche

Het ziet er altijd zo hot and steamy uit in films. Maar het kost veel moeite om het echt te laten werken. Oké, de uitleg dan maar, hoe wordt het een succes? Het belangrijkste is jullie lengte. Als de vrouw veel langer is dan de man gaat het al niet lukken. Maar is hij langer, dan kan hij jouw been optillen. Probeer dat maar eens lang vol te houden. Misschien is een krukje de oplossing? Of dan maar een vluggertje.

The Butter Churner

Ja, serieus. Dit is een ding. Heeft jouw partner een behoorlijk rechte piek dan gaat het vooral moeilijk worden voor je partner. Plus de onmogelijke yogahouding waar jij jezelf in moet vouwen is ook iets van korte duur. Het gaat dus als volgt: de vrouw ligt op haar rug en zwaait haar benen omhoog, klapt zichzelf dubbel en plaatst de voeten achter het hoofd. De man gaat op de billen van de vrouw zitten, alsof hij op het toilet zit. Hierbij moet dus ook nog het geslachtsdeel van de man ergens in. De Butter Churner komt niet eens voor in porno, dat zegt misschien al genoeg.

De Spin

Misschien is dit standje echt nog wel te doen. Jullie moeten beiden werk verrichten om dit te laten werken. Ga zitten op de grond, bed of waar je ook maar wilt. Benen naar elkaar toe en de armen naar achteren zodat je jezelf ondersteunt. De vrouw haar heupen zitten tussen de benen van de man. De rest volgt vanzelf. Jullie kunnen er zelf zo creatief mee zijn als jullie maar willen.

De Spider Monkey

Dan komen we aan bij level 1000. De techniek in dit standje is erg ingewikkeld. De man staat op zijn tenen, met zijn voeten op schouderbreedte. De vrouw staat op haar hoofd (!). De benen van de vrouw worden gebogen bij de knieën en naar de zijkant gespreid. De man pakt vervolgens de handen op haar voeten voor een soort van ondersteuning, met de billen tegen haar billen aan. En op één of andere manier moet de man de vrouw penetreren. Succes!

De Kruiwagen

Geen tijd om naar de sportschool te gaan, maar wel een gaatje in je agenda voor een vluggertje? Probeer dan samen met je partner de kruiwagen. En ja, het is echt zoals het kruiwagentje dat je vroeger wel eens met gym deed. Voor dit standje zet de vrouw de handen plat op de vloer. De man tilt je benen op en penetreert je achterlangs.

The Head Game

Lenige vrouwen opgelet! De vrouw ligt op haar rug met de benen in de lucht en houdt haar lichaam strak. De man gaat vanuit een knielende positie naar binnen en houdt de vrouw strak tegen zich aan. Het is een soort half missionaris, half doggy en een aanslag op de nek van de vrouw. Dus pas vooral op met dit standje.

The London Bridge

The Tower Bridge klinkt vast bekend in de oren, en is ook een stuk makkelijker uit te voeren dan deze variant. Het is eigenlijk totaal onmogelijk, tenzij je partner een soort slangenmens is. De man neemt plaats in een bruggetje en de vrouw gaat erop zitten als de klassieke cowgirl.

Touwtrekken

Deze lijkt ook nog wel enigszins mogelijk. Er komt geen touw aan te pas, dus die kan je in de schuur laten liggen. De man moet met gekruiste benen op de vloer of het bed gaan zitten voordat de vrouw hem omarmt. De vrouw zakt op de penis en slaat haar benen om zijn rug. Als dit is gelukt, pak je elkaars ellebogen vast en leun je achterover tegen het gewicht van de ander. Als je heel lenig bent, kan je je hoofd achterover op de grond laten rusten. Probeer zo stil mogelijk te blijven liggen en geniet van de lichamelijke connectie.

Lees ook: Deze 5 plekken zijn perfect voor een heet vluggertje