Sara (34) werd verliefd op de minnares van haar man: "Nu hebben we een polyamoreuze relatie”

Relaties door Jordan

Het komt steeds vaker voor: polyamorie, wanneer mensen een relatie hebben met meer dan één persoon. Maar de Amerikaanse Sara (34) kwam er wel op een vreemde manier achter dat zij hierin geïnterreseerd was. Sara ontdekte dat haar man gevoelens kreeg voor een andere vrouw.

Sara (34) werd verliefd op de minnares van haar man

Lees ook: Alexandra (31) krijgt kritiek op relatie met 23 jaar oudere man: “Soms vragen mensen of hij mijn vader is”

Verleden

In een interview met Closer Online vertelt Sara over hoe haar polyamoreuze relatie tot stand is gekomen. Sara ontmoette haar man op school toen ze nog maar tieners waren, maar ze werden pas in 2011 een stel. Sara vertelt: “We verloren elkaar uit het oog en pas toen we elkaar weer jaren later op de bruiloft van een vriend tegen het lijf liepen, kwamen we weer met elkaar in contact. Hij ziet er goed uit en ik heb altijd al een oogje op hem gehad, dus ik was blij toen we een relatie kregen.” Het stel trouwde in 2017 en kochten samen een huis in Florida. “We vestigden ons snel in de omgeving en richtten ons op het inrichten van ons nieuwe huis. Ryan vond een lokale sportschool en sloot zich aan bij ju-jitsu-lessen, terwijl ik me inschreef voor yoga.” Een maand later was Sara blij voor Ryan dat hij vrienden kreeg bij zijn ju-jitsu-lessen.

Innige vriendin

“Ryan had het over een vrouw die Kate heette, hij zei dat ze heel grappig en intelligent was en dat ik het goed met haar zou kunnen vinden. Ik vertrouwde hem voor 100 procent, dus ik was niet jaloers. Onze relatie was gelukkig, solide en erg liefdevol. Ik had geen enkele reden om me zorgen te maken,” vertelt Sara. Zes maanden later ontmoette Sara Kate voor het eerst op een feestje. “We konden het meteen goed met elkaar vinden en ik was verbaasd dat het me opviel hoe mooi ze was. Ik had me nog nooit aangetrokken gevoeld tot een vrouw, dus ik wuifde het weg,” vertelt Sara. Ryan en Sara begonnen meer met Kate om te gaan, maar hun vriendschap begon gecompliceerder te worden.

Affaire

Sara vertelt: “Als Kate en Ryan elkaar aankeken, zag ik een vonk tussen hen en vreemd genoeg voelde ik me blij voor hun. Ik denk dat een deel van mij wist dat ik misschien ook gevoelens voor Kate had. Ik had nooit eerder aan mezelf toegegeven dat ik misschien biseksueel was.” Op een avond besloot Sara met Ryan te praten over zijn vriendschap met Kate. “Ik zei tegen Ryan dat ik dacht dat er iets was tussen hen, en dat ik het goed vond als hij dat wilde onderzoeken, zolang hij maar open en eerlijk tegen me was. Ik wilde hen niet in de weg staan als ze iets speciaals hadden.”

Ryan was verbijsterd en verward, maar hij gaf toe dat hij meer om haar gaf dan alleen een vriendin. Een paar dagen later kwam Ryan thuis en vertelde Sara dat hij en Kate hadden gezoend. “Het klinkt misschien verrassend, maar ik voelde alleen maar jaloezie, niet op Kate maar op Ryan, want ik wilde ook met haar zoenen.” Sara begon onderzoek te doen naar open relaties en leerde over polyamorie.

Polyamoreuze relatie

Op een avond vertelde Sara aan Ryan dat zij ook gevoelens had voor Kate. “Er was iets speciaals tussen ons en Ryan was het er helemaal mee eens. Ik vertelde die avond ook aan Kate dat ik wist dat er iets speciaals tussen ons was en dat ik dacht dat ik verliefd op haar was. Gelukkig voelde zij hetzelfde, het was toen voor de eerste keer dat we zoenden. Ryan had het gezien en kwam naar ons toe en we omhelsden elkaar.” Na een paar maanden verkering hadden ze voor het eerst samen seks. “We hebben gewacht zodat we allemaal een soa-controle konden krijgen, veiligheid staat voorop. Toen we begonnen voelde het eerst onwennig, omdat ik nog nooit eerder met een vrouw was geweest, maar we deden het rustig aan en het was wild. Het was geweldig, en het beste van twee werelden,” vertelt Sara.

Sindsdien verdelen Ryan, Kate en Sara hun tijd tussen elkaars huizen, waarbij ze gemiddeld één nacht per week met elkaar doorbrengen, en de rest van de nachten verdelen. “Communicatie is belangrijk en we hebben een aantal basisregels opgesteld,” legt Sara uit. “Ik had nooit gedacht dat ik een polyamoreuze relatie zou hebben, ik ben verliefd geworden op de vriendin van mijn man, maar het voelt zo goed en ik heb me nog nooit zo geliefd gevoeld.”

Lees ook: OnlyFans-creator Evelyn heeft 2 vagina's: "1 voor werk en 1 voor mijn persoonlijke leven"