Oui oui! Alles wat je wil weten over Emily in Paris 3

Media door Elsemieke

Terwijl Emily in Paris seizoen 2 inmiddels op Netflix staat en absoluut binge-worthy is, denken de makers van deze populaire Netflix-serie alweer aan een vervolg. En dat vinden we helemaal niet erg, want dat betekent dat er meer te kijken valt! Maak je vast maar op voor Emily in Paris seizoen 3. 

Oui oui! Emily in Paris seizeoen 3: dit weten we al

Even was het stil rondom de populaire serie Emily in Paris, maar gelukkig is er nu wat meer bekend over het derde seizoen. Dat Emily in Paris een succes is wordt gezien in de Netflix-cijfers, in 2020 werd de serie binnen 28 dagen door maar liefst 58 miljoen mensen bekeken. Reden genoeg dus voor de makers om al bezig te gaan met een vervolg. Het lijkt erop dat we nog lang geen afscheid hoeven nemen van Emily en haar avonturen. Netflix kondigde namelijk aan dat er een derde én vierde seizoen in de maak is. “Zeg maar BONJOURRR tegen seizoen 3 ÉN 4 van Emily in Paris“, deelde Netflix in een berichtje op Twitter. 

 

Alles wat je wil weten over Emily in Paris 3

Zowel het eerste als tweede seizoen van de serie Emily in Paris, speelde zich in Parijs af, maar dat gaat veranderen. Zo gaan er nu geruchten dat er voor het derde seizoen ook beelden in Londen worden geschoten. Dat betekent ook dat we nu iets meer weten over het vervolg van de cliffhanger van Emily in Paris seizoen 2. In de laatste aflevering van het tweede seizoen zag je hoe Emily twijfelde tussen Gabriel en haar verse vlam Alfie. Personage Alfie woont in Londen. Dikke kans dus dat er opnames van Emily in Paris seizoen 3 gaan plaatsvinden in Londen!

emily in paris seizoen 3

Alfie in Emily in Paris seizoen 3?

De kans dat onze favoriete hoofdrolspeelster in seizoen 3 van Emily in Paris zou kiezen voor Alfie lijkt dus steeds groter te worden. Vooral doordat kort geleden naar buiten werd gebracht dat de rol van het personage Alfie in het derde seizoen groter zou worden en hij gaat behoren tot de vaste cast van Emily in Paris. De opnames van Emily in Paris seizoen 3 zullen hoogstwaarschijnlijk in juni dit jaar van start gaan. De officiële verschijningsdatum van de serie is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte van al het nieuws rondom deze heerlijke Netflix-serie!

Salaris Lily Collins

Dat hoofdrolspeelster Lily Collins niet op een houtje hoeft te bijten, zal geen verrassing voor je zijn. Maar wat verdient ze nou écht? Jammer genoeg deelt Netflix niet hoeveel zij de sterren van de show betalen. Maar gelukkig heeft Cosmopolitan het uitgepluist en gekeken naar andere producties en uitgelekte salarissen. Zo wordt er geschat dat Lily Collins ongeveer 300.000 dollar per aflevering binnenhaalt, wat omgerekend een bedrag van 265.500 euro is. Voor de snelle rekenaars onder ons word het al snel duidelijk dat zij dus voor een geheel seizoen 3 miljoen dollar verkrijgt, wat in euro's maar liefst 2.65 miljoen is. Het blijft natuurlijk ook niet alleen bij Emily in Paris, volgens Celebrity Net Worth had Lily een vermogen van 25 miljoen dollar in 2021. Zo treedt zij langzamerhand in de voetstappen van haar vader. 

Foto: Netflix

Lees ook: Wacht even: we spreken 'Emily in Paris' al die tijd verkeerd uit