Lifestyle / Media
Media

Dit is wanneer we seizoen 5 van Selling Sunset waarschijnlijk kunnen verwachten

Het is nog helemaal niet zo lang geleden dat het vierde seizoen van Selling Sunset verscheen en als je net als ons een groot fan bent van de realityserie, dan heb je alle afleveringen waarschijnlijk meteen gebinge-watched (we can relate). Vrij snel daarna wisten we ook dat er een vijfde seizoen aan zou komen, maar wanneer was nog niet helemaal duidelijk. Maar: we got news. Dít is wanneer we seizoen 5 van Selling Sunset waarschijnlijk kunnen verwachten. 

Lees ook: Dit zijn de makelaars van de Oppenheim Group die je niet in Selling Sunset ziet

Seizoen 5 Selling Sunset

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een echte, vaste releasedatum hebben we nog niet. Maar, we kunnen wel ongeveer zeggen wanneer dat vijfde seizoen, dat hopelijk gevuld is met een heleboel drama, op Netflix verschijnt. Net als seizoen 2 en 3, die ook samen zijn opgenomen, werd gesuggereert dat dat óók het geval is bij seizoen 4 en 5. Op Instagram schreef Mary een aantal weken terug namelijk: "We’re back baby! Selling Sunset Season 4 & 5 coming to you so so sooooon!!!". 

Relatie Chrishell en Jason

Daarnaast kregen we aan het einde van seizoen 4 al meteen een teaser voor het volgende seizoen, waarin er een aantal juicy shots over de relatie tussen Chrishell Stause en Jason Oppenheim werden laten zien. Helaas zijn de twee alweer uit elkaar, al was de break-up naar eigen zeggen zonder drama. Maar goed, dit is another sign dat de cast meteen is doorgegaan met filmen. Ook liet Chrishell op haar Instagram in een comment al weten dat de opnames van seizoen 5 allang klaar zijn en dat we niet lang meer hoeven te wachten. Yay. 

Seizoen 2 en 3 

Nog even een throwback naar seizoen 2 en 3: het tweede seizoen werd in mei 2020 gereleased en seizoen 3 in augustus 2020, omdat deze twee dus ook direct na elkaar gefilmd zijn. Ervan uitgaande dat seizoen 4 en 5 ook samen zijn opgenomen, zou het maar eens heel goed kunnen dat we de nieuwe afleveringen aan het begin van de lente van 2022 al kunnen zien. Dat was toch sneller dan gedacht, of niet? 

Lees ook: Wow: zoveel verdienen de Selling Sunset makelaars nu echt