Bevestigd: verleider Temptation Island inderdaad eerder naar huis gestuurd

Celebs door Elsemieke

De geruchten gingen vorige week al: maar er is inderdaad een kandidaat in het nieuwe seizoen van Temptation Island eerder naar huis gestuurd. Een producent van het programma heeft de roddel namelijk bevestigd.

Bevestigd: verleider Temptation Island inderdaad eerder naar huis gestuurd

Het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat pas in de lente van 2022 van start, maar desondanks gaan er nu al de wildste geruchten rond. Zo zou er een verleider naar huis zijn gestuurd nadat hij drugs zou hebben gekocht op het strand in zijn vrije tijd. Hij zou echter niet betaald hebben voor de deal omdat de kandidaten geen geld op zak mogen hebben tijdens het programma. En op de Domenicaanse Republiek - waar het programma is opgenomen - werd deze 'deal' niet gewaardeerd. Een producent van het programma heeft vandaag voor het eerst gereageerd op deze geruchten.

Eerste vliegtuig terug

Op verschillende juicekanalen gingen er afgelopen weken verhalen rond over een verleider die drugs zou hebben gekocht op het strand en vervolgens terug op het vliegtuig zou zijn gezet naar Nederland. De verhalen kloppen. "Tijdens de opnames van Temptation Island is er een situatie ontstaan die wij onacceptabel vinden en niet in lijn is met de regels en afspraken die vooraf zijn gemaakt met alle kandidaten. Daarom hebben wij besloten om één van de kandidaten, die overigens nog niet in het programma zat, eerder naar huis te sturen. We willen met klem benadrukken dat het niet om Hans gaat, die op een juice channel in verband is gebracht met de situatie."

Plottwist

Het lijkt er dus niet op dat we dit verhaal terug zullen zien in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Er gebeurt gelukkig wel genoeg ander spannends. "Dit seizoen trapt af met een andere wending. Er zijn wel echt twistjes. In de geschiedenis van Temptation Island is dit nog nooit eerder gebeurd. Volgens mij ook niet in het buitenland. We maken het de deelnemers makkelijker én moeilijker, dat is het enige wat we zeggen." Monica doet er nog een schepje bovenop. "Ik heb het idee dat we dit altijd zeggen, maar het is echt een ander seizoen dan andere seizoenen", liet Monica weten. "De verhaallijnen zijn allemaal mega divers." Dat kan Kaj beamen: "Zeker, er zit er ook eentje bij die er echt uitspringt."

Foto: BrunoPress

Lees ook: Monica Geuze over nieuw seizoen Temptation Island: "meest bizarre plottwist ooit in aantocht"