Ex On The Beach-ster Shirley begon op zestiende te sparen voor borstvergroting

Celebs door Elsemieke

Shirley Cramer kan je nog kennen van Temptation Island VIPS waar ze aan meedeed met Damian, waar ze destijds een relatie mee had. Die relatie sneuvelde al snel na het programma, dus konden we haar daarna bewonderen in Ex On The Beach. Gisteravond was ze weer op programma en dit keer niet voor een realityshow, maar om te vertellen over haar cosmetische ingrepen.

Lees ook: FOTO: Jørney van Ex On The Beach is bevallen van haar eerste kindje

Ex On The Beach-Shirley begon op zestiende te sparen voor borstvergroting

De platinablonde en rondborstige Shirley Cramer kennen we als realityster. Zo deed ze mee aan Temptation Island VIPS met inmiddels ex-liefje Damian, maar ook ging ze los in Ex On The Beach 2021. Ze hield hier geen relatie aan over, maar had het wel heel gezellig met een aantal mannen.

Plastic Fantastic

Shirley staat niet alleen bekend om haar keuze in mannen, maar vooral ook om haar liefde voor cosmetische ingrepen. In de show Dit is mijn Keus van Eddy Zoey vertelt ze over haar redenen om zoveel aan zichzelf te sleutelen. In het programma wordt gediscussieerd over taboes uit de maatschappij. In de aflevering van Shirley is plastische chirurgie het thema. 

'Ik vind bijna alles mooi'

De inmiddels 27-jarige Shirley spaarde al op jonge leeftijd voor een borstvergroting en ging ook nadat die missie volbracht was door met het laten sleutelen aan haar lichaam. Zowel haar lippen, tanden, voorhoofd als traangoten hebben al een verbetering gehad. “Ik vind bijna alles mooi, bijvoorbeeld het omhoog halen van oogleden, en ook mijn borsten en heupen mogen nog wel gebeuren.”

Klap op de mond

Zelf is Shirley dolenthousiast met haar 'plastic' uiterlijk, maar haar zusje is het daar niet mee eens. "Het lijkt wel alsof je een klap op de mond hebt gekregen." Ook de vader van Shirley is het niet eens met alle veranderingen in het uiterlijk van zijn dochter. "Ze had al mooie tanden, maar dat laat ze dan afslepen voor wat zij mooiere tanden vindt."