De meest verleidelijke lingerie voor een spannende kerst

Cadeaus & hebbedingetjes door Laura

Je hebt vast een paar cadeautjes voor je lief onder de kerstboom liggen. Maar we weten allemaal dat zelf het grootste cadeau bent *wink wink*. En dat moet natuurlijk mooi ingepakt worden. Treat yourself en je geliefde op een prachtig mooi lingerie-setje van Hunkemöller. Haal het snel in huis voor een glamorous kerst. En uitpakken maar!

Voor een romantische kerst

Samen een kerstfilm kijken bij het haardvuur met glühwein, kerst is de meest romantische tijd van het jaar. Ga jij voor de romantische avond, dan kan een prachtig setje met kant in het zwart of rood niet ontbreken. Onderstaand setje Akira is in het zwart en in een prachtige pastelgele kleur. 

Akira bralette en hoog uitgesneden string

hunkemoller

Voor de kinky kerst

Wie staat er op de naughty list van de Kerstman? Jij, natuurlijk. Voor jou dan geen onschuldige lingerie van kant, maar een straps, leer en jarretels. De ritjes van het Talia-setje maken deze Hunkemöller outfit lekker edgy. Dat worden geen stille nachten...

Talia voorgevormde push-up longline, string en jarretel 

hunkemoller

Voor de kerst met een knipoog

Naast romantiek en spanning, is het ook belangrijk dat er humor in de slaapkamer aanwezig is. Dit kerstman-pakje met een muts, tepelplakkers en handboeien van Hunkemöllers Private collectie zal gegarandeerd een grote grijns op het gezicht van jouw lover toveren. Ho, ho, ho!

Private Santa Set

kerst hunkemoller  

Voor een sneak peek

We dragen allemaal lingerie ónder onze kleding, maar in dit geval is je underwear onderdeel van je outfit. Een kanten body kun je perfect combineren met een nette pantalon en blazer. Sexy and you know it!

Gabrielle body met beugel

hunkemoller